![]() |
Re: Bursa - Masini de vanzare
foarte rau imi pare sa aud asta, ieri alt constantean era gata chitit sa renunta la un proiect asemanantor, V6, mai nou cu 2-3 anisori, dar peste noapte, la propriu, a rezolvat partea financiara necesara si ramane fordachele in "lucru", doar ca nu a trecut prin cate ai trecut tu, INCA..asteptam sa vedem ce se mai intampla.
:( |
Vand Ford Granada mk II, motor 2.3 V6, an 1982: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...75#post2348975 Proprietarul este Florin Piersic.
Masina merge foarte bine, inafara de o eventuala tinichigerie in viitor(pentru a arata perfect, estetic arata oricum bine), este in stare foarte buna. Pret 2000 de Euro. |
9 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
mai e la vanzare? |
@Brynk-da....
|
6 Attachment(s)
Rolls-Royce Corniche Cabriolet 1981. Stare impecabila, vopsea originala, unic proprietar in strainatate. Masina foarte rara! Km: 99.000. Pret 80.000 Euro.
De asemenea Vindem masini exotice, foarte rare si de colectie ale renumitor marci Mini, Lotus, Bentley, Rolls-Royce, Cobra 427 Shelby, Ford GT, TVR, Lamborghini, Ariel Atom, Porsche 356, precum si masini noi Tesla Roadster 2009 (www.teslamotors.com), Nissan GT-R 2009, Aston Martin 2009, Ford Focus RS 2009, Bentley Continental GT & GTC 2009, Range Rover Sport 2009 s.a. La masinile noi preturile sunt sub cele de piata. Pentru mai multe detalii, tel. 0723426990, Radu Micleusanu |
5 Attachment(s)
Porsche 356 Replica. Masina este noua, disponibila cu motor 60 CP sau 155 CP, 750kg. Interior piele. Preturi incepand de la 35.000 Euro. Pentru mai multe detalii, contactati-ne!
De asemenea Vindem masini exotice, foarte rare si de colectie ale renumitor marci Mini, Lotus, Bentley, Rolls-Royce, Cobra 427 Shelby, Ford GT, TVR, Lamborghini, Ariel Atom, Porsche 356, precum si masini noi Tesla Roadster 2009 (www.teslamotors.com), Nissan GT-R 2009, Aston Martin 2009, Ford Focus RS 2009, Bentley Continental GT & GTC 2009, Range Rover Sport 2009 s.a. La masinile noi preturile sunt sub cele de piata. Tel. 0723426990, Radu Micleusanu |
bursa de aici se refera la masini vechi cu un pret de bun simt si care pot fi reconditionate , nu la preturile pe care le afisezi tu !!!!
|
Antonio74, cam ce inseamna pt. tine un pret de bun simt, 100, 1.000, 10.000, 50.000?
Masinile pe care le-am postat aici sunt pentru cunoscatori si colectionari, iar preturile sunt unele corecte. Pana la urma fiecare e cu pretul sau, nu vad ce te-ar deranja in cazul asta. Iar ce e corect pt. mine pt. tine poate sa nu fie, si invers. Eu insa nu am zis despre tine sau ce faci tu ca nu e corect. Daca pentru tine e corect, foarte bine! Cu salutari, UK Garage is back! |
Quote:
|
Īncercaţi să nu deviaţi de la subiect (anunţuri publicitare) şi vă rog să evitaţi off-topic-ul.
|
ok , scuze e greseala mea :)
|
Quote:
mai este valabil? |
da , este valabil
|
te rog frumos sa-mi dai un pm cu ultimul pret la ea... eventual daca ai mai multe poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning