![]() |
Re:
Quote:
sper ca nu o deranjeaza the HotRedCoup :lol: |
Re: alegerea fetelor
feteleeeee, da' v-ati epuizat optiunile, nu va mai plac masinile?:lol:
|
Quote:
Cred ca ne-am bagat cam mult in topicul lor :) Nu vor sa mai scrie pe aici(iar s-au vorbit intre ele) ;) |
Mai, eu acuma am o Toyota Supra MK III (de fapt 1/2 din ea, ca-mi disput tutela asupra ei cu partenerul meu). Da' desi imi face placere sa o conduc si-ti ofera o portie sanatoasa de adrenalina, nu pot zice ca ma reprezinta pe mine, ci mai mult pe Musiu'.
Mie imi plac 2 categorii de masini: 1. Cu design mai retro/ sau chiar retro de-a binelea (gen Mustang Shelby GT); 2. Masini mai micutze, sportive, good looks (ca stiti, femeile pun foarte mare pretz pe design), pretabile la tuning (cele japoneze mai ales, Honda CRX :rockon: asta cred ca-i preferata mea):chick: |
mda....numa pareri de bine
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu vreau decat un mini one :D tot mic e si ala .... si vreau S-u :P:P:P:P:P
|
Lastun ca e mai autentic :P
|
Quote:
Este chiar misto masina are si performante bune :) Si eu mi-as lua una din aia pentru testele de indemanare |
Apropos de masini micutze si dragutze....Au inceput sa-mi placa si "kaeferii" ~asa-numitele "broscutze" de la noi de vreo 4-5 ani cand eram studenta in Brasov. A trecut una pe langa mine de ziceai ca-i racheta:shock: ...era super mishto, decapotabila cu galben si negru...Si ma gandeam mah frate, da' ce mananca broasca asta, jar?...am aflat mai tarziu ca avea motor de Porsche...:lol:
|
....sincer mi`as dori un audi a3 nu seis :lol::lol: ...mai ales putin aranjata mi se pare belea ptr gagici :twisted:.....
|
merge si reno'5 aranjat beton
eu am avut reno 5 nu nu l-am modificat.....pacat.. |
3 Attachment(s)
ca tot veni vorba....
|
Quote:
intradevar culoarea sigur ar atrage fetele(nu pe toate) e frumoasa |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |