![]() |
Re: 4TuningTIME IASI - 27 septembrie 2008 - parcarea Providenta
Fenomenal IS-06-UDE! faza cu omul care tine mana pe capota in timp ce el se invartea o are cineva? :shock:
|
Felicitari OSMS pt organizare... Felicitari tuturor participantilor atat la tuning show cat si la indemanare.... (cozmin.. nu fi suparat... bine ca nu ai patit u nik.. ca nu ai dat doamne fereste cu capu de asfalt.. si alta data ai grija de u ;) :P ) Felicitari celor de la GTT...
Acuma.. sincer vreau sa ii felicit pe LUCIAN (UDE) si CATALIN... care chiar au incins atmosfera... au rupt gura targului... si au demonstrat din nou... ca nu iti trebuie zeci de mii de euro si o masina ultimu racnet... ca sa faci atmosfera si sa binedispui lumea... P.S filmuletu cu slip cand tinea mana pe capota lui Catalin park... o am p laptop.. si promit ca maine o sa postez si eu cateva filmulete si poze ;)) FELICITARI INCA ODATA OSMS si PARTICIPANTILOR :) keep it up :) L.E... ce imi pare rau e ca nu prea au functionat bine aparatele de la db Drag ;)) >:) |
Hai baietii cu pozele! :D
|
9 Attachment(s)
Cateva poze ... demonstratie oferita de GTT Racing Brasov
|
Felicitari organizatorilor, si baietilor care au facut atmosfera in special Lucian si Catalin ! Pacat pt tipul cu EVO si pt Cosmin.... frate.. bn k nu ai patit u nimic ! :) dar am o nelamurire.. in anunt spuneau ceva de Daniel Onoriu.. a fost si nu l-am vz eu ? :|
|
inca stau si ma gandesc cum naiba sa te bagi la drifturi cu un tanc precum Charger!
Felicitari organizatorilor,a fost un eveniment foarte reusit.Pacat ca nu a reusit sa mai ajunga si murcielago |
1 Attachment(s)
BMW-ul UDE
revin imediat cu aproape toate filmuletele :) de la cursa de indemanare. aveti si o poza cu masina care s-a rasturnat [ din pacate nu am poza in acel moment , decat la start] |
Quote:
|
asa e.ma gandeam in cu totul alta parte.e,oboseala isi spune cuvantul :D
|
In primul si in primul rand felicitari organizatorilor si apoi tuturor celor care au participat si au facut posibil acest eveniment!!! A fost pe departe ceva ce nu a mai fost de mult timp!!! A fost senzatie :)!!! Felicitari si participantilor la indemanare si celor de la freestyle care au fost senzatie!!! SA O TINEM TOT ASA!!! HAI CA SE POATE!!!
p.s. astept ceva poze :) |
download! aveti aici majoritatea participantilor la concursul de indemanare ~140mb sper sa va placa :)
nisan350z drift + dodge drift + restul de la indemanare enjoy. |
Sarumana pentru filmulete :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Nefericita intamplare a lui Cosmin (bine ca esti tu sanatos) + 2 filmulete de la proba de indemanare... REU + STI
|
Poze cu seicentou meu are cineva pe aparat? Sa imi trimita si mie daca are...ms anticipat
p.s. daca vrea le poate da pe mess...id este la profil. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning