Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Cielo DOHC 16v - 88CP - Cum scot mai mult? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/906-cielo-dohc-16v-88cp-scot.html)

200SX 22-09-04 15:32

Ce ar mai fi de zis ca sa obtii mai mult de 40CP cat de ca tieftin

Cauta si tu si vezi daca ti se potrivesc injectoare de la un motor de capacitate mai mare, chip tuning (dar atentie nu chip cumparat si pus pe masina, ci chip cu o harat facuta pe masian ta special pt masian ta si pt modificarile acre le-ai adus), eventual cauta sa-ti faci rost de un debimetru de pe o masian ma inervoasa si diametrul tevii pe care e montata debimetru sa fie cat mai mare

cred ca debimetru s iinjectoare luate de al dezmembrari nu o sa te coste prea mult, in schimb creerea uni harti cu calibrile pt debimetru, injectoare..... asta nu stiu cine o sa ti-o faca

CataNOS 22-09-04 15:36

cu 500 euroi iti iei motor + cutie de vectra 2000 care se potriveste la fix.
E cea mai buna solutie pt k nu afecteaza fiabilitatea.

SpeedeR 22-09-04 15:41

sinnere,tata, cred k vin duminik la curse la iasi :D

imi arati si mie cielou cum prinde vitezele alea in a1a,a2a?!

dk e true dau o bere...dk nu dai tu?! :lol: :lol: :lol:

TheSinner2 22-09-04 22:54

cu berea nu stiu cum ramane :).. dar vezi sa citesti atent ce am scris eu pe forum... ca sa nu iei teapa :) daca vrei sa testezi ce am spus eu ... trebuie sa fim in vit 4 :) .. la 180... discutam... gaz sa fie :twisted:
===
offtopic: scrie in rubrica iasi/cursa de dum .. cu ce masina vii.. etc

SpeedeR 22-09-04 22:58

nu vin cu masina mea...vin cu SGM...

vedem cum facem...

PS: am auzit k aveti fete frumoase... :lol: :lol:

Bogdan_16v 23-09-04 00:06

Tot de Cielo discutati? :lol: :lol: Moldovencele rulz...doar la aspect :wink:

shadow 23-09-04 00:26

Fiecare cu masina lui!!!
Tnos, mersi mult pt informatiile despre compresor!!!
S-ar putea sa pun in practica.
Dar ma gandeam o chestie: daca un compresor iti da 40 de cai, atunci eu o sa am aproximativ 130CP.
Pai si daca imi pun un motor de vectra 2000 cu turbo, atunci cati cai putere o sa am???

Bogdan_16v 23-09-04 00:29

...motor de Calibra turbo 204cp stock...si de aici poti incepe sa avansezi ushor... :wink:

shadow 23-09-04 00:36

Pai eu nu vreau motor de calibra!!!
Ca ala consuma de te rupe. Si eu mai am nevoiesa mai si merg cu masina aia prin oras. Am inteles ca motorul ala de vectra consuma ceva la genul 8%, daca schimbi pana sa intre turbo.

Bogdan_16v 23-09-04 00:43

Motorul de Vectra 2000 cu turbo este acelasi motor de pe Calibra turbo...adica Sfi turbo...dooohh Cat despre consum, tu vrei si perfomante si consum mic? Niciodata...

daflyer_oradea 01-10-04 14:36

Amdeschis topic in alta parte si acum ma vad nevoit sqa continui aici
Aceeasi chestie, cum facem ca cielo sa goneasca.M-am gancit la un motor de vectra de 2000cmc, stiti voi care.Ala fara turbo.Dar nu stiu daca sau cat e de greu de pus.Am vazut la cineva, am luat legatura cu Sebi dar el nu are timp de explicatii.Deci mai astept idei legate de amplasarea motorului, ca nu incape aerul conditionat si tre taiat din lonjeronul din dreapta ca agata fulia.Si trebuie mutat tamponul central putin in stanga ,ca agata a2-a cu a4-a in cutie, din cauza unor distantiere care au trebuit puse.Ceva idei? Astept un raspuns relativ avizat
MS mult.
Salutare la toata lumea! :lol:
Inceputul discutiei,daca vreti date mai exacte e la MASINI TUNING Motor de 2,0 i 16v pe cielo.

NeSeCeul 14-10-04 00:22

Am si eu nishte fraze pt. Sinner prietene in legatura cu spusele tale despre 60 a1a 180 a4a tu crezi ce spui adica chiar crezi ca ai viteza aia reala sau nu iti indica bine vitezometru, si acum chiar m-a socat treaba cu 180 in a4a moshule tu pleci cu treapata a4a de la 80 de km/h si cresti in acea treapta de viteza 100 de km/h cred ca un ferrari ar putea face asta eu iti spun sigur ai eroare mare de vitezometru si in legatura cu cat de lunga e treapta de viteza trebuie sa ai si caii necesari pt. a folosi acea treapta de viteza. eu am un opel vectra 20016V si ajung in treapta a4a la 200km/h chiar crezi ca este posibil la o masina de 86 de cai in aceeasi treapta de viteza sa o ajunga aproape pe alta de 136 de cai, daca crezi asta inseamna ca revolutionezi ingineria.
P.S. In cazul in care ai vrea sa ma contrazici vreau sa-ti spun ca conduc de vreo 10 ani si am destula forja la viata mea si-ti pot spune multe si de mecanica si-ti mai zic ca am si un cielo din 96' si a mancat ala forja de la mine cat nu ai mancat tu unt pe paine si mai mult de 160-165 nu a vrut sa mearga in a4a cat despre 55 in a1a nici nu se pune problema. Sfatul meu ar fi sa mai forjezi masina si daca se poate mai multe ca sa poti sa faci si tu o comparatie.

TheSinner2 14-10-04 02:31

1. citeste mai atent ce am scris eu pe aici.. 60 in vit 1.. aia nu e de la mine
2. n-am nici timp nici chef sa-ti explic ca n-ai dreptate.. ramai la parerea ta... de \"profesionist cu 10 ani vechime\" :wink: .. daca tu crezi ca 180 e aproape de 200... te-ai uitat prea mult la tv

Bogdan_16v 14-10-04 12:34

Iar vise ude...acum cu Cielo mai nou... :lol: Cum am mai zis, ma duc sa-mi fac zob masina cu un topor, pt ca constat ca este un *** pe langa Cielo... :lol:
PS: Hai ca mai glumim si noi... :lol:

NeSeCeul 15-10-04 00:23

Daaaa cred ca m-am inselat in privinta vit a1a cu 60 poate nu e vb. de tine dar oricum si acela sustine cam tot acelasi lucru ca si tine adica tzine tot de viteza din o anumita treapta ce mie a1a ce nie a4a cam tot aberatia aia este, cat despre treaba cu televizoru' sa-mi spui si mie ce emisiune e, si la ce ora, aia despre diferenta dintre 180 si 200 ca eu nu prea stiu(mersi). Nu am chef sa ma cert cu tine si oricum nu am nimic cu tine dar mai incearca si tu sa fii mai realist si mai asculta si de altii inainte de a scoate acele prostii. Si daca mai insisti cu raspunsuri sa stii ca nu-ti mai raspund. Mai prinde experienta si mai vorbim.

All times are GMT +2. The time now is 13:39.

- Copyright 2026 4Tuning