Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 335 vs nitro expres (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/90466-e30-335-vs-nitro-expres.html)

B-14-BYE 18-04-09 16:44

Re: E30 - 335 vs nitro expres

fara suparare dar un 2.5 24v turbo nu are ce face cu el.. motoru ala 3.5 e o generatie f veche.. si foarte mare si greu..

D G H 18-04-09 17:39

vb toti copiii care abia stiu sa mearga pe strada de masini facute,ma ia capu...ca un 2.5 24 e mai bun si tot asa....

LAFv8 18-04-09 17:52

Quote:

Originally Posted by powered (Post 2247669)

fortzaaaaaa boss:twisted:

paul_cj,,,v12 18-04-09 18:00

nu se stie pote bate 25 24 v !!!!!!!:lol: da da

sineta 18-04-09 18:26

asa cum zice si......DGH. multi vorbesc si habar nu au cu ce se minca.......pina nu le pui la start nai ce vorbi .......in curse nu sti niciodata cind pierzi..........bafta paul cu ursu :peace:

Skillzu 18-04-09 19:55

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 2248542)
vb toti copiii care abia stiu sa mearga pe strada de masini facute,ma ia capu...ca un 2.5 24 e mai bun si tot asa....

Hai ma nasi vi tu sa-i inveti pe astia de curse si motoare?
Ce stii tu ?
Cursele si tuningu pe forum se face,cu fibra si piese de ebay.

E30_Power 18-04-09 20:22

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 2248542)

Nasi ma faci sa rad=)) De cate ori ai luat bataie de la 2,5 turbo? sa aud;) Nu vreau sa stricam topicul omului....dar nu te mai lua de altii ca stii ce ai facut cand te-ai dat cu 2,5 turbo;) sa stii ca si un 2,5 preparat cum trebuie ca la carte se joaca cu un 3,5 turbo, 3,6 turbo, 3,8 turbo....si nu vb din burta mea asta este dovedita...esti un tip super OK singurul lucru care ma deranjeaza este ca nu stii sa recunosti ceva ce este adevarat... asa ca numai bine si bafta!

PS:Respect pentru aceasta masina dar consider ca nu e rau daca fiecare isi da o parere!

Skillzu 18-04-09 20:56

Quote:

Originally Posted by E30_Power (Post 2248867)
Nasi ma faci sa rad=)) De cate ori ai luat bataie de la 2,5 turbo? sa aud;) Nu vreau sa stricam topicul omului....dar nu te mai lua de altii ca stii ce ai facut cand te-ai dat cu 2,5 turbo;) sa stii ca si un 2,5 preparat cum trebuie ca la carte se joaca cu un 3,5 turbo, 3,6 turbo, 3,8 turbo....si nu vb din burta mea asta este dovedita...esti un tip super OK singurul lucru care ma deranjeaza este ca nu stii sa recunosti ceva ce este adevarat... asa ca numai bine si bafta!

PS:Respect pentru aceasta masina dar consider ca nu e rau daca fiecare isi da o parere!

De unde il stii ma nene tu pe nasi ?
Il cunosti asa ... ?!
E mai fairplay decat o sa fii tu vre-o data in viata vietilor tale.
Hai tu pe interval sa vedem ce ai de spus.
Cand o sa bati si tu si 2.5-urile tale turbo masinile pe care le-a batut Nasi,POATE o sa-ti permiti sa te bagi in seama cu el.
Aratati frate ceva respect fata de altii care au o viata de om inaintea voastra numai la curse.
Voi nu stiti decat ce se intampla pe forum ma nene.Iesiti ma din casa sa vedeti ce se face pe strada, sa vedeti cum sta treaba....

Cuiutz 18-04-09 21:32

:) .. E o masina modificata .. cam asa e cu modificariile :) .. nu iti iese la fix din prima .. dar e pe drumu cel bun.
Respect pt fosky .. si bafta multa!

Tzzantaru 18-04-09 21:47

nu prea imi sta mie in fire sa intervin ca strampu da terminati odata cu chestiile astea , ati ajuns sa transformati toate topicurile in loc de raca si de cearta.nu tin partea nimanui aici da incercati sa nu mai stricati topicurile si sa lasati omu sa isi prezinte masina si ce mai modifica sau nu modifica la ea.o idee o sugestie nu omoara da nu dar nu mai dati atata in polemici.repet nu tin partea nimanui dar mutati-va cu cearta pe PM.

paul_cj,,,v12 18-04-09 21:58

deja i loc de cearta ce va fi sa -l las pe fosky sa ne arate ce poate acuma masina si daca poate vedem atunica cu totii..Doamne ajuta !

Cipilica 18-04-09 22:58

Quote:

Originally Posted by E30_Power (Post 2248867)

Mai copile, vad ca nu incetezi sa creezi discutii aiurea si cearta pe acest forum. Ai ajuns tu un mucos sa dai sfaturi la unii dintre greii acestiu domeniu. Ti-am mai spus sa-ti vezi de treaba ta, vad ca nu incetezi. Tu nici nu stii ce este ala permis de conducere si creezi polemici, care in unele cazuri au ajuns chiar la inchiderea topicului. Ti-am spus sa-ti revizuiesti comportamentul, iar tu mare 'jmecher'ce esti ti-ai schimbat username-ul. De data asta nu mai sunt calm, roaga-te sa nu ne intalnim prin oras, nu sunt singurul care vrea sa puna mana pe tine, am inteles ca mai ai clienti.

Va rog sa ma scuzati de off dar chiar ma enerveaza la culme. Acest user este acelasi cu narko_rules. Acum ceva timp i-am trimis un privat, dar vad ca nu a invatat nimic.
Multa bafta tuturor, si respect. Celor care il merita.

"mai copile, pe langa faptul ca minti grupa mare, mai esti si penibil. da penibil rau
nu m-am luat de tine pt faptul ca ti-ai atribuit masina mea, m-am abtinut de multe ori. stiu si cati ani ai si unde stai, daca e sa ne intalnim vreodata as vrea sa fie in calitate de fani ursulet si poate chiar proprietari.
eu iti dau un sfat: inainte sa postezi gandeste-te de 10 ori daca e nevoie decat sa scoti gogomanii
hai bafta si revizuiste-ti comportamentul, sau mai bine zis caracterul"
ROG UN MODERATOR SA STEARGA POSTUL MEU, DAR NUMAI DUPA CE AU VAZUT CEI IMPLICATI DESPRE CE ESTE VORBA. NU MA INTERESEAZA DACA IAU BAN SAU ALTCEVA. ACESTE SPECIMENE TREBUIESC STRPITE:!:

E30_Power 19-04-09 00:30

eu nu inteleg de ce sariti cu gura..de ce a mai facut topic la masina...nu am zis k masina nu trage bine sau nush ce...doar ca nasi a spus ca un 2,5 nu e bun...Respect orice munca depusa la masina...dar asta nu inseamna ca nu am voie sa imi dau cu parerea;) Hai bafta

PS: Sa stii k dak nu am inca permis nu e nevoie sa faci misto... toti plecam de jos nimeni nu pleaca din varf decat daca se bazeaza pe banii lu taticu;) asa ca nu mai fii asa k nu am omorat pe nimeni...Orice munca trebuie respectata...ROG UN MODERATOR SA STEARGA POSTURILE DEOARECE II STRICAM TOPICUL....

Bmwaldo 19-04-09 01:13

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 2248969)
De unde il stii ma nene tu pe nasi ?
Il cunosti asa ... ?!
E mai fairplay decat o sa fii tu vre-o data in viata vietilor tale.
Hai tu pe interval sa vedem ce ai de spus.
Cand o sa bati si tu si 2.5-urile tale turbo masinile pe care le-a batut Nasi,POATE o sa-ti permiti sa te bagi in seama cu el.
Aratati frate ceva respect fata de altii care au o viata de om inaintea voastra numai la curse.
Voi nu stiti decat ce se intampla pe forum ma nene.Iesiti ma din casa sa vedeti ce se face pe strada, sa vedeti cum sta treaba....

ba nene, unii inca cauta cabluri ....

baietii astia vezi ca e tunati toti ....

sTAILLL 19-04-09 07:17

Quote:

Originally Posted by E30_Power (Post 2249291)
eu nu inteleg de ce sariti cu gura..de ce a mai facut topic la masina...nu am zis k masina nu trage bine sau nush ce...doar ca nasi a spus ca un 2,5 nu e bun...Respect orice munca depusa la masina...dar asta nu inseamna ca nu am voie sa imi dau cu parerea;) Hai bafta

PS: Sa stii k dak nu am inca permis nu e nevoie sa faci misto... toti plecam de jos nimeni nu pleaca din varf decat daca se bazeaza pe banii lu taticu;) asa ca nu mai fii asa k nu am omorat pe nimeni...Orice munca trebuie respectata...ROG UN MODERATOR SA STEARGA POSTURILE DEOARECE II STRICAM TOPICUL....

pe forum sunt oameni care chiar cunosc despre masini si tuning si nu se incumeta sa intervina si sa dea ei sfaturi cum faci tu peste tot... pe orice topic intri tre sa fii si tu acolo cu cate 12 posturi... mai abtinete ca respectu nu til faci pe forum cu 123123 de posturi !!! paste fericit

All times are GMT +2. The time now is 12:06.

- Copyright 2026 4Tuning