![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Quote:
|
Cred ca pentru Vectra B nu sunt inele cromate , numai pentru ventilatie. Eu le-am luat de la proxenon.ro . Masina ii la pus folie. O sa am acuma si pe fata folia pusa cum trebuie cu omolagare si tot.
|
De cand nu m-am mai uitat pe aici sau facut modificari multe, dintr-o simpla calibra ai facut ceva deosebit, tine-o tot asa ca merita. Km multi cu noul motoras si spor la modificari.
|
ms mult de rasp(tocmai de aia ti-am zis ca nu am gasit nicaieri,ca stiam ca nu s-au facut special ptr vectra b),dar am masurat cadrane ca ale tale si cotele care le-am obtinut sunt comparabile cu cele de la vectra mea(deci daca le modific un pic sper sa am noroc si sa reusesc sa le potrivesc)
on-topic:asteptam poze cu masina foliata(eu unu nu stiam ca se pot omologa pe fata,chiar daca masina este coupe...sper sa nu ai probleme) |
unde iti pui folie?la euroglass? daca da,la ce scor...?
|
3 Attachment(s)
Quote:
before&after |
ii si asta o varianta.
@Flx mi-am pus folia la laci , m-a costat 150 lei cu omologarea aia Bine nu ii omologata , ai si tu acolo o hartie si daca ai noroc scapi :D |
Ce pompa de benzina folosesti Alex?
|
exact pompa ce o fost pe NE , ii aceasi cu cea de pe XE
|
Am fost astazi la politie , i-au prins pe nenorociti. Mi-am recuperat displayul de la senzorii de parcare si un neon. Ma bucur ca te poti baza pe politie
|
Quote:
Oricum nu suporti politia, fac pariu... Nici unul dintre noi, cei de pe forum, n-o prea suportam, uneori! :) Bine ca ti-ai recuperat bunurile, era si pacat sa fi ramas treaba asa! |
imi place tare mult cum lucrezi la masina asta...esti foarte atent la detaliile mici si chiar iasa bine !!! bafta multa in continuare : ps ador jantele alea :twisted:
|
Gab , nu ii suport pe aia care se baga aiurea in seama , nu pe aia care isi fac cum trebuie si cu rost meseria. De exemplu nu il suport pe ala ce sta cu radaru in loc sa il amendeze pe ala care pe timp de ceata merge in afara orasului cu farurile stinse.
electric_style , mersi de aprecieri , incerc sa fac tot la masina cat mai bine sa stiu ca acolo nu ma intorc. Jantele imi place si mie foarte mult din 2 motive. 1. nu am mai vazut pe nici o masina modelul asta de jante , si 2. Chiar arata foarte bine pe masina , iar acum vopsite , contrastu intre jante + folii ii ceva demential :). Gata sper ca am sa rezolv si cu incarcarea , astazi am comandat alternator nou nout de 100A si m-a costat foarte putin. Cu reducere a fost in jur la 350 LEI , nou cu garantie , eu zic ca ii o nimica toata. Urmeaza a fi cumparate: 1. Bara de rigidizare 2. Suspensie 3. Ceas de temperatura ulei 4. Ceas pentru AFR 5. Folia de carbon pentru capota Toate acestea vor fi montate doar in vara cand masina intra la tinichigerie si vopsit , vreau cand o scot inapoi pe strada sa fie un soc :) |
Quote:
cu ce anume le`ai vopsit...?scz de offtopic... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning