![]() |
Re: Machete in lucru: andrew 46
multumesc
ca sa va spun ce am facut la ea...in momentul de fata am pus jantele pe fata si spate am refacut in proportie de 80% stalpii care sustin plafonul si am mai indreptat pe ici colo... poze in curand.. |
2 Attachment(s)
uitati si niste poze
asa arata acum aproape am terminat stalpul..:???: i-am lipit plafonul si i-am montat jantele8) |
aham...fain!
sa-ti trim poze cu bordul... |
ok
pe mail te rog ca vad ca nu prea te prin pe mess....:lol: |
vad ca lucrezi bine cu chit,sa matuiesti bine totul,sa dai cu spritchit,apoi cu smilgher 600 si vopseaua.ar prinde bine niste lac:rolleyes2
|
salut
ma bucur ca-ti place ai vazut ferrari 456 tunat de mine e pe la pagina 7 sau 6 sa-mi spui ce parere ai cu lac nu pre dau...doar daca s-ar gasi la spray si sa-mi spui si mie te rog cum faci carbonul la 1/18 multumesc anticipat |
carbonul e facut un pattern pe calculator si apoi tras la imprimanta pe hartie autocolant! ;)
|
deci la imprimanta poti baga hartie de autocolant?
orice culoare? imi trimiti si mie o bucata de carbon 1/18 s-o fac la imprimanta? |
Quote:
culoarea aia,daca dai cu lac pe ea iese perlata:shock::shock: merg niste esapamente "real" |
5 Attachment(s)
am mai facut ceva modificari la gto
niste bari.. insa mai trebuie finisate insa cam asta ar fi forma in spate mai am mult de lucrat..:???: primele 2 poze sunt cum era inainte...:-P |
foarte placut:)...bravo...astept sa il vad intreg :)
|
Foarte frumos!
Oare cum ar arata cu o buza in fata?Nu i-ar sta bine:D?Ce crezi? Succes!! |
multumesc
mas bucur ca va place mai am de lucru la ea.. in curand nite pozitze |
Arata suuper......bv man..esti tare....bafta in continuare....app ce culoare vrei sa-i dai?
|
merci
nu stiu inca mai am de lucrat:???: poate va fi o surpriza:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning