![]() |
Nu arata rau.
Intrebare: de unde ai luat farurile ale (sunt de g3 type g4 nu?) si cat au fost? |
asta-i dacia aia CT-XX-GEC care a fost turtita.
|
Re:
Quote:
BTW .. dacaia aia care ai pus-o tu ( GEC-u' ) este ... Este ... trashed ... Too Bad ... Pacat de ea ... |
OMG pai masina ta v-a trebui sa apara in the fast & the furious 3 (daca va mai fi unul ........... am inteles ca cica la anu o sa mai fie unu si apare iar vin diesel) oricum X-Ray-Eyes ur car's za bezt in CTA si acum ca vei avea viniluri ................ u'll rule CTA :D:P
dogarel sunt faruri de golf IV si de pret sau ce vrei u sa zici nush ca nu-i masina mea :D art cum a fost turtita?? :))) nu am auzit asa ceva :P |
http://www.sad.ro moaaa sad pentru tot ce ai facut frate un 11 de la mine :P
|
1 Attachment(s)
poze :P
va dati si voi seama, care-s din cta |
3 Attachment(s)
...
|
Re:
BIZ // Dacia aia cu GEC este pachet de fiare acum.
A avut accident .. a intrat unu in ea si a facut-o buna de fiare vechi. Asta ptr clarificarea lucrurilor. Fara glume ! www.sad.ro este facut ( inceput mai bine zis ) prin 2001 sau 2002 nu mai tin bine minte ... si a ramas asha ptr ca mi-a fost lene sa mai continui ... Si de viniluri ... nu o s ii fac tribale sau stuff cu stegulete sau flacari pe ea .. ci ... Ai sa vezi. Ciao ! |
2 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
pacat de ea ca arata cat de cat bine pt o dacie , ma rog in opinia mea.
X-Ray-Eyes cu siguranta ca va fi ceva tare de-abia astept sa vad si nu dor eu TOTI :P:)) ..... si acum poze ............ poate ca stiti ce nr are mai departe da nu cred ca e bad boy :D |
2 Attachment(s)
.......
|
ce draq mah,tot dacie ramane,cat de tunarita o fi.o solenza modificata mai merge,dar 33-urile...............
|
nu fi rau mah ... totusi decat stok ...
|
4 Attachment(s)
asta zicem si eu well done madfish :D
|
3 Attachment(s)
si acum si o intrebare: asta e interioru de la masina de sus si bineinteles ce e \"under the hood\"? :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:25. |
- Copyright 2026 4Tuning