![]() |
Re: E36 - 2.0 PAF
mutumesc frumos
|
frumoase ...!!
|
Ai rezolvat o cu badge ul de la bandoul ala ?
|
nu ai vrea niste arcuri sa-ti coboare spatele cu vreo 5-7cm fata de cum este acum?
|
sprinter:nu am rezolvat nimic sincer nici nu stiu cum o sa fac gti edition 5 cm este cam mult imi e sa nu atinga dupa , totusi sunt rotile pe 19
|
Eu unu iti recomand sa il lasi asa, sincer... nu are rost sa ti bati capu cu el..
|
o sa vad eu ce fac pana la urma poate il fura si o sa cumpar unu cum trebuie:D
|
Quote:
|
asa e mai mate :Diar mi-a facut-o jonny si nu este prima oara .l-am rugat ceva sapt asta si nici acum nu am primit nici un raspuns;).sanatate
|
3 Attachment(s)
niste poze de azi pe canicula asta:D
|
parerea mea este sa scoti anuntul cu jantele,sa le duci la ziemens sa le reconditionezi.
1. jantele sunt originale 2.dau f bine pe masina...mai ales daca o mai lasi de spate 3. daca iti iei jante cu buza o sa plangi cand o sa le ciupesti in toate gropile din buc. Am avut zeci de jante cu buza si stiu ce vorbesc. |
iti multumesc de sfat si asa o sa fac sincer.si mie imi plac mai ales ca jantele sunt originale.o sa le fac nu acum mai tarziu.sa termin intai cu bara si dupa vedem ce ne mai rezerva viitorul si daca numai pleaca ceva dupa ea.multam frumos
|
Quote:
|
le-am cumparat ca doar ai vazut masina nu;).mai ramane sa pun pleoapa de pe luneta ca este la vopsit si pana nu este cum tr afara nu o pun.numai bine
|
frumoasa masina , o vedem la expo , la 4tuning days ?
craciun fericit :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning