![]() |
Re: Un Tico de Braila!
In legatura cu acul vitezometrului ,se scoate opritorul vezi unde se opreste acul sa fa un semn !
Cat despre partea mochetei e greu de tot stiu ca la un moment dat Grimreaper a vrut sa comande dar era fooooaaarte scump ! |
Quote:
|
Sau....cauta la dezmembrari poate gasesti un tico avariat si ii iei mocheta ;)
|
Am mai citit si pe net am mai si întrebat... ca sa ma duc la atelier sa îmi faca de la 0 una la fel ca cea originala a vrut 600 ron cu material (mocheta) bunicel, bani astia nu ii dau deoarece consider ca nu se merita.
Pe unde se poate o sa încerc sa lipesc alta mocheta peste , una mai calitativă, iar unde nu pot o sa o vopsesc uşor cu spray negru ... altceva momentan nu prea pot face. Eu cunosc cam 4 tico la dezemembrat nici unu nu are mocheta mai buna ca a mea, a mea in proportie de 65% este buna, dar in zona şoferului este extrem de tocită. Oricum la magazinele astea micuţe de piese daewoo din Craiova asa ceva nu au si nici nu aduc. |
Nu da cu spray pe mocheta, va iesi ca pu...nga :rolleyes2 am distrus asa una incercand. Nu se aseaza bine, nu suge vopseaua, nu o mai aspiri cum trebuie in veci ! Se va face ca pasla ....
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Cateva poze mai recente.
|
Quote:
|
cat de bine poate sa arata masinuta....cu albastrul ala metalizat si jantele alea albe...si asa de lasata...CRIMINAL :shock:
RESPECT |
Quote:
|
Quote:
Despre mai multe detalii despre jantele astea intrebatil pe Topser, el stiu ca a cautat intr'o perioadata jante din astea, si in braila mai exista un tico cu astfel de jante culoarea cum a fost si al meu original. |
La naiba! Traiam cu impresia ca ai jante pe 14. :)
Oricum, felicitari pentru buburuz. :) |
Din cauza gropilor din romania :|, o sa trec la jante pe 13 sau pe 14 sper acuma in vara !
numai sa gasesc un model care sa imi placa ceva simplu spitat. |
Succes. :D
|
Paste Fericitit tuturor membrilor !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning