![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
Interesant tratamentul pe care vrei sa-l aplici tu. Pana sa aud de la tine ca exista un asa grund 3 in 1 ma gandeam sa fac alt tratament caroseriei, cum ar fi:
-rust converter -grund bicomp. in 2 straturi -mastic pensulabil la suduri si incheieturi -vopsea in 2 straturi date gros -vaselina Cam la asa ceva ma gandeam, dar de cand am auzit de acest asa zis grund miraculoas 3 in 1, cred ca mi-am schimbat planurile. De ce dai cu mastic pensulabil intre straturile de grund?, adica poti sa dai grundul apoi masticul si apoi mai dai niste vopsea, eu asa as face. |
Pai de 3 ani de cand se tot lucreaza la ea...am reusit sa ma informez si eu sa pot aplica cel mai bun tratament caroseriei.Asta este tratamentul pe care-l voi urma pana la capat.Am observat ca se pastreaza exact cum trebuie dat fiind faptul ca masina a trecut prin toate conditiile nefavorabile..chiar s-a mentinut bine.
|
Bravo,se lucreaza nemteste,tine-o tot asa!
|
Quote:
pararea mea o stii deja dar pt altii nu cred ca conteaza doar cand o sa vada terminata |
ce diplomat esti:D
|
INCERC...........sa fac si sa fiu cat mai simplu................
|
Quote:
|
Ok...
|
Pe la noi se face un amestec de vaselina grafinata cu ulei, astfel incat se poate aplica la pistol, iese foarte bine, se uniformizeaza si intra prin toate locurile. Iar in praguri, lonjeroane, aripi se baga vaselina amestecata cu parafina(la cald), dupa ce se raceste, parafina se intareste si formeaza un strat protector foarte bun! Daca gasesc pozele cum am facut eu la masina mea o sa le postez aici.
Numai bine! |
Quote:
Si nu stiu de ce dar am impresia ca aia 84 mm ar fi de fapt cam 83.6 mm ... Iar pe site-ul frantuzesc scrie ca regimul maxim este de 6000 rpm pentru arborele ala. Ala pare bun de pus pe un turbo, sa ii faci cuplu cat casa, nu pentru un aspirat de turatie. Quote:
|
CORECT!
|
Quote:
Nu cred ca e ceva rau sa faci un aspirat cu ceva cuplu, nu uita ca axul cu came se "freaca" direct de bloc, nu are cuzineti ca la arbore.....prea multe ture iar scurta viata destul de repede. |
Da dar axul cu came nu face decat jumate din turele pe care le face vibrochenul. Oricum, calitatea pieselor romanesti nici nu intra in discutie.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Dar cum goagal stie tot.....a gasit si pe "astia" 2 din 4.... |
Alea cred ca-s reductii pentru palierul axei. Atunci cand acesta se uzeaza prea mult si jocul dintre el si axa este prea mare (in afara cotelor), se mareste diametrul palierului si se pune aceasta bucsa (se baga fortat) ca sa preia jocul. E posibil sa fie puse pe axa aceste reductii si sa nu fie nevoie sa se amreasca diametrul palierului ci sa se micsoreze diametrul fusului axei cu came. O sa ma lamuresc cum sta treaba, pentru ca o sa vorbesc in seara asta cu un meserias.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning