Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Darius (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/87294-machete-lucru-darius.html)

Darius DMS 05-02-11 11:52

Re: Machete in lucru - Darius

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4054917)
Te rog..incearca sa aprinzi becul la toate pozele sa inteleg si eu ceva!

scuze:???:

Darius DMS 06-02-11 12:17

4 Attachment(s)
am retusat punctele de vopsea sarite de pe porsche,acum nu se observa decat daca te uiti aproape(cazul pozelor)...+ cateva detalii interiorului...

bmwh548 06-02-11 15:37

Darius te rog sa postezi poze clare din care sa se si inteleaga ceva, altfel stergem. In afara de umbre nu se vede nimic in pozele cu interiorul; aprinde lumina in camera, foloseste blitzul, muta machetele la geam/afara, dar rezolva problema te rog.

PS: asta e valabil pentru toate pozele pe care le postezi, nu doar acestea.

Darius DMS 06-02-11 16:49

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4059104)
Darius te rog sa postezi poze clare din care sa se si inteleaga ceva, altfel stergem. In afara de umbre nu se vede nimic in pozele cu interiorul; aprinde lumina in camera, foloseste blitzul, muta machetele la geam/afara, dar rezolva problema te rog.

PS: asta e valabil pentru toate pozele pe care le postezi, nu doar acestea.

imi cer scuze:(...voi reface pozele cu interiorul la porsche si la viper sa se inteleaga:(...

Darius DMS 14-02-11 20:52

24 Attachment(s)
am revenit cu poze si nu numai....

*Audi 100--am mochetat interiorul,urmeaza sa vopsesc mocheta in negru sau in bej(astept pareri)..

*Golf V-jantele in poze mai ok..

*Viper--poze clare cu interiorul

*Porsche-interiorul + retusurile de pe bara fata

*Focus--bordul aranjat

*Ferrari 550--jantele si interiorul revopsite(urmeaza sa ii refac grila)

*Ferrari F40--retusat jantele si caroseria

*Ferrari 348TB-retusat jantele,calutii de pe grile + esapamentul

*BMW Z3-retusat jantele si cateva alte detalii

sper ca sut ok pozele si modificarile..astept pareri!!

Dark Side 14-02-11 22:39

:rolleyes2Sfat prietenesc: SA NU PUI NICIODATA ROTI DE BUGATTI PE FERRARI !!! sper ca nu a parut ca ma rastesc fiindca nu am facut-o... doar ca sa fie mai vizibil. Plus ca nu se potrivesc, plus ca plus ca...

Darius DMS 15-02-11 08:40

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 4085712)
:rolleyes2Sfat prietenesc: SA NU PUI NICIODATA ROTI DE BUGATTI PE FERRARI !!! sper ca nu a parut ca ma rastesc fiindca nu am facut-o... doar ca sa fie mai vizibil. Plus ca nu se potrivesc, plus ca plus ca...

ce bugatti frate sa sunt rotile originale:???::???:...daca nu stii informeaza-te..acuma fara suparare...

timitza09 15-02-11 16:29

Mocheta e aplicata ingrijit din cate observ!Dar de ce nu e neagra...si galbena:???:...e laveta auto?

Darius DMS 15-02-11 19:43

Quote:

Originally Posted by timitza09 (Post 4087662)
Mocheta e aplicata ingrijit din cate observ!Dar de ce nu e neagra...si galbena:???:...e laveta auto?

daca erai atent la descrierea facuta de mine,ai fi vazut ca "voi vopsi mocheta in negru"...maine o vopsesc si si cu aceasta ocazie "tapitez" si portbagajul..nu,nu e mocheta si crede-ma,nici eu nu stiu ce este..un fel de palstic cu puf pe el:???::???:...

timitza09 16-02-11 09:24

Ai mare grija cum o vopsesti daca spui ca e un fel de plastic cu puf pe el...i-si poate schimba forma sa devina cartonat,aplica de la 20-25 de cm 1-2 straturi subtiri pe el,e riscant sa vopsesti materiale textile fara vopsele speciale...Eu am patit asa ceva si acum folosesc numai material special foarte subtire care imita mocheta...Du-te intr-un ''SH'' este o buna sursa de aprovizionare cu materiale textile pentru machete! Se gasesc si unele machete cu piese lipsa si lucruri de genul...povestea cineva ca a gasit chiar si un 1/18 la un pret de nimic!

FED express 16-02-11 09:45

sa inteleg, ca ai pus "mocheta" galbena de proba nu? nu ai lipit-o inca banuiesc.ca daca ai si lipit-o e rau.ai grija si la nuanta de negru care o alegi! sper sa iasa bine, o macheta ca Audi-ul ala merita!bafta la lucru.

alynex 16-02-11 14:33

Daca e material textil o sa cam ai probleme dupa vopsire...Se solidifica si devine casant.Eu asa am patit cand am vopsit o "mocheta",apoi am renuntat la ea ca arata jalnic.

Dark Side 16-02-11 14:53

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 4086313)
ce bugatti frate sa sunt rotile originale:???::???:...daca nu stii informeaza-te..acuma fara suparare...

Originale ? poate asa ai primit tu macheta ca alea la origine sunt jante de EB110... :rolleyes2

e30_eVG3n 16-02-11 15:14

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 4086313)

Daca nu mai stii ce faci, uite 250LM-ul pozat de tine cu ceva timp in urma... jantele nu prea seamana... sau nu vedem noi bine?

2010 16-02-11 16:47

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 4090902)
Daca nu mai stii ce faci, uite 250LM-ul pozat de tine cu ceva timp in urma... jantele nu prea seamana... sau nu vedem noi bine?

Se pierde in detalii..:lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:52.

- Copyright 2026 4Tuning