![]() |
Re: Machete in lucru - Darius
8 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
am retusat punctele de vopsea sarite de pe porsche,acum nu se observa decat daca te uiti aproape(cazul pozelor)...+ cateva detalii interiorului...
|
Darius te rog sa postezi poze clare din care sa se si inteleaga ceva, altfel stergem. In afara de umbre nu se vede nimic in pozele cu interiorul; aprinde lumina in camera, foloseste blitzul, muta machetele la geam/afara, dar rezolva problema te rog.
PS: asta e valabil pentru toate pozele pe care le postezi, nu doar acestea. |
Quote:
|
24 Attachment(s)
am revenit cu poze si nu numai....
*Audi 100--am mochetat interiorul,urmeaza sa vopsesc mocheta in negru sau in bej(astept pareri).. *Golf V-jantele in poze mai ok.. *Viper--poze clare cu interiorul *Porsche-interiorul + retusurile de pe bara fata *Focus--bordul aranjat *Ferrari 550--jantele si interiorul revopsite(urmeaza sa ii refac grila) *Ferrari F40--retusat jantele si caroseria *Ferrari 348TB-retusat jantele,calutii de pe grile + esapamentul *BMW Z3-retusat jantele si cateva alte detalii sper ca sut ok pozele si modificarile..astept pareri!! |
:rolleyes2Sfat prietenesc: SA NU PUI NICIODATA ROTI DE BUGATTI PE FERRARI !!! sper ca nu a parut ca ma rastesc fiindca nu am facut-o... doar ca sa fie mai vizibil. Plus ca nu se potrivesc, plus ca plus ca...
|
Quote:
|
Mocheta e aplicata ingrijit din cate observ!Dar de ce nu e neagra...si galbena:???:...e laveta auto?
|
Quote:
|
Ai mare grija cum o vopsesti daca spui ca e un fel de plastic cu puf pe el...i-si poate schimba forma sa devina cartonat,aplica de la 20-25 de cm 1-2 straturi subtiri pe el,e riscant sa vopsesti materiale textile fara vopsele speciale...Eu am patit asa ceva si acum folosesc numai material special foarte subtire care imita mocheta...Du-te intr-un ''SH'' este o buna sursa de aprovizionare cu materiale textile pentru machete! Se gasesc si unele machete cu piese lipsa si lucruri de genul...povestea cineva ca a gasit chiar si un 1/18 la un pret de nimic!
|
sa inteleg, ca ai pus "mocheta" galbena de proba nu? nu ai lipit-o inca banuiesc.ca daca ai si lipit-o e rau.ai grija si la nuanta de negru care o alegi! sper sa iasa bine, o macheta ca Audi-ul ala merita!bafta la lucru.
|
Daca e material textil o sa cam ai probleme dupa vopsire...Se solidifica si devine casant.Eu asa am patit cand am vopsit o "mocheta",apoi am renuntat la ea ca arata jalnic.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:52. |