![]() |
Re: E30 - project...BH.XX.SPN
1 Attachment(s)
ai perfecta dreptate,se ia cu tot cu panou ca sa iasa treaba buna dar uita-te la aripa mea de 84 si compar-o cu a lui...
mai exact distanta de la dunga de jumatea masini pina unde incepe pasajul aripii... uita-te si la cele 2 poze care le-ai pus tu sa vezi diferenta...... |
Quote:
masina a fost lovita in spate si probabil at sa schimbat dar asta doar acum am aflat de cateva ore..! |
Quote:
|
Quote:
sau e greu sa schimbi aripile spate? romanul e inventiv frate....... nu prea am inteles intrebarea dar hai sa o lasam aa ca poluam topicul omului...... |
Quote:
Bafta si tie si lui Spanyol la ursi :-P |
si eu sint total de acord cu metoda lui santos.....de fapt asa se face treaba buna..
eu doar am spus ca aripile lui spate nu imi par a fii de 84....atat.... daca el zice ca a fost lovita in spate tot ce e posibil sa ii fi schimbat tot c%^ul...:)) in fine e masina lui si el stie mai bine.. bafta la toti....;) |
7 Attachment(s)
am avut si io unpik de timp sa ma ocup de ea...pun si nishte poze...am facut poze..cu masina...inainte sa o dezmembrez....:D am tema de casa pe iarna...dak totul decurge bine...eu sper...k prin martie aprilie o pot scoate pe strazi...motorul va fi unul de 2.5 12v de inceput numai sa imi fak unpik de timp sa ma duc dupa el:twisted:..!! evacuarea tot aia va ramane cum m-am decis...pe la teral 2 stanga 2 dreapta dar inainte trebuie..sa imi monteze domnu Mester:P sub rezervor un scut din aluminiu fiiindca altfel nu mi-o fak cei de la esapamente...iar jentiile surprinza..revin in scurt timp cu nishte poze cu jentiile...si motor:D
|
Hai boss cu evacuarea aia ca nu mai am rabdare
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
din pakate doar poza asta o am...dar..voi face mai multe..poze..
|
Pui motoru din HOT? daca da cat o fost
|
ma bucur pt tine ca ajungi sa pui pe urs ce ti-ai dorit.spor la treaba.
|
Quote:
2)incearca sa invelesti evacuarea in azbest ..sau cum se numeste ...in zona in care e aproape de rezervor...sa nu ai neplaceri dup-aia. 3)ce motor ai gasit? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning