Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - project...BH.XX.SPN (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87192-e30-project-bh-xx-spn.html)

jakal 20-09-08 15:04

Re: E30 - project...BH.XX.SPN

1 Attachment(s)
ai perfecta dreptate,se ia cu tot cu panou ca sa iasa treaba buna dar uita-te la aripa mea de 84 si compar-o cu a lui...
mai exact distanta de la dunga de jumatea masini pina unde incepe pasajul aripii...

uita-te si la cele 2 poze care le-ai pus tu sa vezi diferenta......

spanyol 20-09-08 16:31

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1765659)
ai perfecta dreptate,se ia cu tot cu panou ca sa iasa treaba buna dar uita-te la aripa mea de 84 si compar-o cu a lui...
mai exact distanta de la dunga de jumatea masini pina unde incepe pasajul aripii...

uita-te si la cele 2 poze care le-ai pus tu sa vezi diferenta......

masina a fost lovita in spate si probabil at sa schimbat dar asta doar acum am aflat de cateva ore..!

13tsp 20-09-08 23:38

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1765626)
cred ca sint schimbate cu aripi cu tot.....aripile spate nu sint de 84.....

Si totusi cum faci cu aripile ca sa pui stopurile late? :lol:

jakal 21-09-08 01:16

Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 1766533)
Si totusi cum faci cu aripile ca sa pui stopurile late? :lol:

poate sa fie schimbata si masina de la jumate...nu ai vazut ursi din 2 bucati?
sau e greu sa schimbi aripile spate?

romanul e inventiv frate.......

nu prea am inteles intrebarea dar hai sa o lasam aa ca poluam topicul omului......

13tsp 21-09-08 01:43

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1766639)
poate sa fie schimbata si masina de la jumate...nu ai vazut ursi din 2 bucati?
sau e greu sa schimbi aripile spate?

romanul e inventiv frate.......

nu prea am inteles intrebarea dar hai sa o lasam aa ca poluam topicul omului......

E inventiv Jakale nu zic,dar totusi eu zic ca metoda lui Santos e cea mai viabila :D
Bafta si tie si lui Spanyol la ursi :-P

jakal 21-09-08 01:47

si eu sint total de acord cu metoda lui santos.....de fapt asa se face treaba buna..

eu doar am spus ca aripile lui spate nu imi par a fii de 84....atat....
daca el zice ca a fost lovita in spate tot ce e posibil sa ii fi schimbat tot c%^ul...:))
in fine e masina lui si el stie mai bine..
bafta la toti....;)

spanyol 05-10-08 01:06

7 Attachment(s)
am avut si io unpik de timp sa ma ocup de ea...pun si nishte poze...am facut poze..cu masina...inainte sa o dezmembrez....:D am tema de casa pe iarna...dak totul decurge bine...eu sper...k prin martie aprilie o pot scoate pe strazi...motorul va fi unul de 2.5 12v de inceput numai sa imi fak unpik de timp sa ma duc dupa el:twisted:..!! evacuarea tot aia va ramane cum m-am decis...pe la teral 2 stanga 2 dreapta dar inainte trebuie..sa imi monteze domnu Mester:P sub rezervor un scut din aluminiu fiiindca altfel nu mi-o fak cei de la esapamente...iar jentiile surprinza..revin in scurt timp cu nishte poze cu jentiile...si motor:D

turb0 07-11-08 23:54

Hai boss cu evacuarea aia ca nu mai am rabdare

spanyol 08-11-08 08:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 1850274)
Hai boss cu evacuarea aia ca nu mai am rabdare

acuma am ajuns acasa in momentul asta..masina e in parcare ...saptamana kre urmeaza va fi dusa la R.A.R pt autentificare si doar dupa ce sau rezolvat toate problemele astea ma apuc de masina.k nu ia R.A.R cu evacuarea..asta din pakate nu am putut rezolva de nici o forma..deci pe iarna am tema de casa...tobele sigur vor fi puse..100%am gasit pe cineva cine mi-o face ...si imi da si garantie pe...ea...restu firmelor de esapamente..nu sau riscat sa imi puna..fiindca e chiar pe mijloc..rezervoru de benzina..jentiile...au ajuns..BBS RS cum am vrut..unpik zgariate dar se remediaza...din fericire..am gasit si motor...vedem ce va iesii...:)`

spanyol 08-11-08 08:58

din pakate doar poza asta o am...dar..voi face mai multe..poze..

graty 17 08-11-08 09:24

Pui motoru din HOT? daca da cat o fost

Ingerasul99 08-11-08 10:22

ma bucur pt tine ca ajungi sa pui pe urs ce ti-ai dorit.spor la treaba.

leonard 08-11-08 12:18

Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1850569)
acuma am ajuns acasa in momentul asta..masina e in parcare ...saptamana kre urmeaza va fi dusa la R.A.R pt autentificare si doar dupa ce sau rezolvat toate problemele astea ma apuc de masina.k nu ia R.A.R cu evacuarea..asta din pakate nu am putut rezolva de nici o forma..deci pe iarna am tema de casa...tobele sigur vor fi puse..100%am gasit pe cineva cine mi-o face ...si imi da si garantie pe...ea...restu firmelor de esapamente..nu sau riscat sa imi puna..fiindca e chiar pe mijloc..rezervoru de benzina..jentiile...au ajuns..BBS RS cum am vrut..unpik zgariate dar se remediaza...din fericire..am gasit si motor...vedem ce va iesii...:)`

1)misto jantele , sa le stapanesti sanatos.
2)incearca sa invelesti evacuarea in azbest ..sau cum se numeste ...in zona in care e aproape de rezervor...sa nu ai neplaceri dup-aia.
3)ce motor ai gasit?

spanyol 08-11-08 14:21

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 1850610)
Pui motoru din HOT? daca da cat o fost

s-ar putea sa fie cel de pe HOT cel putin eu imi doresc mult apoi vedem

spanyol 08-11-08 14:24

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1850875)
1)misto jantele , sa le stapanesti sanatos.
2)incearca sa invelesti evacuarea in azbest ..sau cum se numeste ...in zona in care e aproape de rezervor...sa nu ai neplaceri dup-aia.
3)ce motor ai gasit?

am inteles k este ceva material ce se foloseste la motociclete..nu stiu cum se numeste...dar mi s-a spus k trebuie sa pun material din ala...k sa nu se incalzeasca pe portiunea rezervorului..oricum fara nimic nu las sa se puna...oricum inainte...voi face un scut sub...rezervor..si apoi va venii evacuarea:)

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning