![]() |
Re: GTA4: PC version announced!
1 Attachment(s)
Gata, gata, am rezolvat asta. :P
Multumesc de ajutor! L.E.: Acum, alta eroare... Help again !:lol: Multumesc inca odata ! |
Ba Dydynel
Sti ca asa ti`am zis si eu aseara cu WinRar! Acuma, iti trebuie SP3. Caut eu si iti dau pe mess ce iti trebuie :-P |
Degeaba ma:sad:
Tot nu merge..:sad: Am bagat sp3 si tot eroarea aia mi`o da :( Haideti mai baieti, chiar nu stiti o solutie la chestia aia? |
Quote:
|
nici eu nu am avut nici o eroare ..... jocul a functionat de la inceput .....
|
oare conteaza daca am instalat jocu`, apoi am instalat sp3`ul?
|
Quote:
|
Ihhh,la problema cu jucatu' online... :???:
Sper sa se rezolve... Acum sunt pe e-mail cu RGSC NY. :D |
Ciudat,nu cred ca merge sa bagi jocul si dupa aceea sp3.Referitor la joc,mie pe Windows Vista Service pack 2 (beta) merge mai bine ca pe Xp,si nu am racheta de pc.
|
Quote:
Quote:
Azi ii dau uninstall si astept raspunsul tau si ma apuc de instalat iar. Multumesc mult ! |
In primul rand eu am versiunea GTA 4 Razor1911 ...oricum cred ca merge cu majoritatea versiunilor dar am mentionat..
Am deschis cu demon tools primul dvd si a inceput installu .. prima oara mi-a instalat Rockstar games social club ..pe urma a inceput sa instaleze jocu .. instalezi si dvd 2 .. pe urma la final se instaleaza windows live ..dar aici nu sunt sigur nu prea imi mai amintesc bine , ori la final se instaleaza ori la inceput dupa rokstar social club ..oricum til instaleaza automat .. nu e nevoie sa te duci tu nustiu unde .. asa . S-a terminat .. m-am dus in disc1 si am copiat cracku ... dupa care am intrat in joc.. si mi-a mers dar in timp ce se incarca daca nuti apare, eu am apasat tasta "home" ca sati faci un cont windows live ( daca nu ai jocul original iti faci windows offline a doua varianta ca sa poti sa salvezi progresul tau in joc ) ..si a mers .. Pe urma cu timpul mi-am bagat patchul ca se vede de *** grafica , si ultimele drivere la placa video ... Daca nu-ti merge nici asa .. inseamna ca mai sunt ceva programe care iti lipsesc care le oi avea eu in plus dar nu stiu care sunt alea .. succes ;) |
Stie cineva cum se face wheelie si stoppie in jocul asta? Am cautat pe Google, dar n-am gasit nimic sigur!
|
Shift si frana pentru stoppie .... la whellie ... inca nu a "iesit".
|
Ok, mersi! O sa incerc cat mai curand! Cica pentru wheelie se folosesc 6 si 9! Am incercat- NIMIC!
|
Eu am reusit si stoppie si wheelie .. space si shift le-am setat eu ... daa .. la wheelie de la viteza mai mica ..reusesc .. accelerez brusc pana ma ridic si o controlez din space .. acceleratie si frana pt. roata spate adica butonul pt. frana de mana
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning