![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
s-o tii sanatos si sa nu auzim de nici un incident cu ea
|
frumoasa frumoasa...da ce alearga!! ;) si cum suna cu finala aia ..:shock:
chiar daca am muncit putin duminica asta...a meritat efortu nu bro`??:D |
Quote:
Quote:
@ Bro' - am muncit noi 3-4 ore , dar am facut ce'mi doream de 5-6 luni :) a meritat si ma bucur cu ce am pe moment , chiar daca sunt modificari minore :D gata , am plecat cu masina , iar ! :))) |
Quote:
|
Nici n-a venit bine masina si deja te-ai apucat de ea :lol: E frumoasa. S-o stapanesti sanatos si multi km fara reparatii :D
|
20 Attachment(s)
Quote:
Quote:
si am pozat'o putin , am fost pe la bunici :) ca de' ...fratemiu nu prea sta in tara si trebuia sa'l vada :D ras-penultima poza : cum a ajuns din Germania penultima poza - splarea ultima - naturala :D |
Mi se pare o alegere gresita sa-ti innegresti stopurile si sa-ti pui toba urlatoare inainte de a face rar-ul. Ghici de ce
|
Quote:
|
e,cucu. si asa care e rostul muncii depuse in zadar? in fine, gandeste-te ce inseamna sa te intoarca de la rar. dupa ce ca te programeaza peste 2 luni, daca te mai si respinge..iti iese tot cheful de tuning din cap.
sanatate, atat am avut de zis, las-o asa cum a iesit din fabrica sa nu ai probleme la rar. schimba mai bine bujiile, filtrele, uleiul, distributia, verifica franele si directia, decat sa te apuci sa dai banii pe aiureli. |
Quote:
...n`am nimic de schimbat la consumabile sau motor , totul merge perfect :) a fost testata in Germania :) ms oricum de ingrijorare ;) |
valexe, imi faci si mie pls semnatura ca a ta ?:d
|
katane pe geamul din spate, da urat, ar trebuii sa te mai gandesti putin si sa o scoti. parerea mea...
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
1. future numbers :D 2. No more stock cass ps. de vanzare casetofon original astra F !! :) |
o fo cva de munca azi la ea...dar ..intr`un final am reusit!:D pod si cu mn tre sa ne dechidem o firma d montat sisteme audio pe masini :D:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning