![]() |
Re: lucrari ProTuning - Baia Mare
Quote:
|
robert daca vrei te ajut eu cu desenatul....fac ceva in stilul tau....if you want off course
|
1 Attachment(s)
salut!
la ce pret ar ajunge o copie dupa acest eleron? |
4 Attachment(s)
Quote:
|
salut!!! pentru un punto 188 4 usi?? ce poti face?
ma intereseaza bara fata spate si praguri... |
4 Attachment(s)
Quote:
|
ok... e super tare kitul...
ar fi 2 chestii: 1. eu sunt din Rm. Sarat si nu pot ajunge la Baia Mare si 2. al meu e modelul di`naintea astuia!!! si e 4 usi!!! se poate adapta??? |
Quote:
|
Hai roby odata cu tt'ul ala , va iesi crima rau de tot :)
|
Salut !
Am si eu un Jaguar S-Type 2006(Facelift) Arata asha(identic): http://pictures.topspeed.com/IMG/cro...l-3_460x0w.jpg Si ma intereseaza daca poti sa imi faci un BodyKit modelu' asta: http://www.grounddynamics.com/Mercha...04jts865ks.jpg Si un eleron in genu' asta: http://web2.webstyler.ro/autotiriac/...18/109-242.jpg Zimi daca poti sa le faci si pretzul la tot. Ms anticipat. |
Omul a mai spus ...ca nu face copii !!! Lasa omul sa creeze!
|
Oricum nu vroiam exact , dupa ce imi dadea raspunsurile si cand aveam dispozitia(financiara/timp) sa ii pun bodykitul , atunci ii mai dadeam detalii care si cum sa fie kit-ul , i-am dat doar o idee sa imi zica daca poate sa il faca si cat ma costa ... Si daca poate cineva va rog sa imi faca un Virtual Tuning pentru jaguarul de mai sus.
Multumesc. |
Quote:
poate fii vorba de proiect ,pretul ar fii undeva la 1000 eur asta ar include bara fata ,bara spate, praguri ,eleron.pretul este pt bari complecte din fibra de sticla pt ca nu ne ocupam de prelungiri (fuste)in primul rand pt ca ne limiteaza designul,iar in al doilea rand pare IEFTIN. cea mai mare problema este ca numai undeva in vara m-as putea apuca de treaba pe masina. daca mai ai ceva nelamuriri poti sa ma intrebi si i-ti voi raspunde. cu respect Robert |
Quote:
oricum la vara aveam si eu timp , momentan nu sunt in tara si cand vin stau cate 2-3 zile sau 1 saptamana maxim , si nu cred ca ai timp intr-o saptaman sa faci masina ... si la vara am sa vin si am sa stau toata vara si atunci vreau sa o modific ... Si as mai vrea sa ceva... bodykit-ul (bari fata/spate , praguri si eleron) si facute si montate si vopsite in culoarea masinii ... un pretz la toate astea ... Si inca un lucru , bodykit-ul vine facut peste asta care il are acum sau asta v-a fi dat jos si pus altul ? Ca eu am gasit pe un site ... sa vand tot bodykit-ul actual cu 2000 de euro ... Numai bara aia nearga mica din spoileru pe fata am avut-o crapata si am luat una noua m-a ajuns 950 de lire(fara proiectoare) ....din anglia... :headache: ms. |
1 Attachment(s)
o bara fata in genul celei de mai jos , din atasament ? cat m-ar costa numia bara fata ?
si itnrebarea a dou , cat m-ar costa un KIT facut in genul barii fata (pretul integral al kit-ului) multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning