![]() |
Re:
Quote:
Cu cea mai mare placere bem un cico .. Te astept |
Description:
Download Filename: MIDNIGHT RACERS 69mic.avi Filesize: 131.3 MB Downloaded: 1796 Time(s) .................................................. ..... Cum e filmul? SUPER ! 71% [ 66 ] Bun... 16% [ 15 ] Asa si asa .. 5% [ 5 ] De 2 lei ... 6% [ 6 ] Total Votes : 92 .................................................. Cred ca .... asta a fost ... Ma bucur ca va placut, sper sa va fii miscat ... Va promitem altele ... SI mai tari ... ;) in curand ... pana atunci .. \"Just smile and wave boys ...... just smile and wave ... \" |
Ah , era sa uit , fara glume si etc.
ii ... implor .. pe cei 6 care au votat \"de 2 lei ... \" sa argumenteze, sa imi spuna ce nu le-a placut , ca data viitoare sa nu se mai intample .. astept(am) ;) ... |
Wanted!!!
se cauta: una bucata cd cu filmul \"1 an Midnight Racers\" gasitorului recompensa o palinca buna de Brasov :wink:
|
Tocmai din studiolul Midnight Racers unde sa montat filmul se va face una bucata pt D-ul Catalin :lol: :wink:
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Re:
Quote:
|
Nttt.....si dc iti dau filmu prin ODC, nu imi trimiti tu palinca prin mail ???
|
Ca mi-am adus aminte...Filmul de la petrecere unde e???????
|
Nu stiu , s-a filmat ?!
plm .. juma din membrii habar n-au , eram rupti toti ... :D ar fi fost tare o filmare ... ne-am mai fi adus aminte ce-am facut :) |
Quote:
|
Ba, in betia mea tin minte k am vazut vreo 2 camere de filmat...da' nu bag mana-n foc...
Speedere, tu nu mai stii ce ai facut?Da' eu k nu stiam cine a venit la mine acasa si k m-am trezit cu CZR-ica pe canapea cu una bucata \"mulatra\" kre ii spunea povestea vietii... Cine a mai vazut camere de filmat la petrecere este rugat sa confirme aici!!! |
Nu bag mana in foc da parca a fost si asa ceva pe acolo cineva cu filmatu.A si la faza cu CZR acelasi soc,crezand ca esti tu si am dat de el cu aia :lol: :lol: :lol: .BAI SCOATETI FILMAREA CA SA MAI STIE LUMEA CE A FACUT :lol:
|
Tare :lol: Chiar nu isi aduce aminte nimeni cine avea camera?
|
nup , gata ,asta a fost , multumim celor care au luat filmul , cca 2000 de oameni , incredibil ...
ce pot sa zic .. a fost o placere .. astept cu nerabdare material ptr al doilea film .. ;) si .. haios ... deja a inceput sa apara materialul .. si .. e .. tare .. nu dezvalui nimic ! vreau sa fie bomba al doilea ... sper sa fie . . . si sper sa va placa .. desi e ff greu ca al doilea sa fie mai bun decat primu , e lege .. in fine , asta a fost One Big Ass Family part 1 ;) gata ... Va Urma .... ;) One Big Ass Family part 2 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning