![]() |
Re: E30 - My candy cabrio
Ms mult pt poze ... marfaaa...
|
E cumva aceeasi ccombinatie de bari cum a fost pe jhn sau mi se pare?
|
nu stiu cum a fost...
Eu o stiu cu bara fata neagra shi nu este ca aia |
1 Attachment(s)
Mi-ar fi placut daca aveai kit-ul rieger gts complet :(.
|
2 Attachment(s)
mie nu mi-ar fi placut...
parerile sunt impartite... Bara fata mi-a placut de cand avea ursul negru shi continui sa cred ca este cea mai reusita ... Iar spatele l-am ales pt ca este cel mai bombat , se vede bine decapotat, pt ca mareste spatele |
Foarte misto masina, am vazut o la salon, mi a placut foarte mult cum a fost lucrata, si am mai vazut o exact duminica seara dupa salon, ne am intalnit in intersectie la moghiorosi si ne am uitat unu la altu ciudat, nu stiu daca mai ti minte, eram intr o pisica neagra :)) nu ma uitam din invidie, ci urmaream masina! :lol: :lol: :lol: sa o stapanesti sanatos
|
daca veneai dinspre billa tin minte
|
Da... de acolo veneam :) faceam stanga eu, ne am intalnit fix in mijlocul intersectiei, pe liniile de tramvai :D
|
superba masina , e cam cel mai tare urs de show non-m de pe la noi , ai gust n-am ce zice. chiar imi place masina mult din toate punctele de vedere. poate o fata daca aduceai sa o completeze putin la salon era si mai bn :D
|
Ms pt incurajari, in ceea ce priveste fetele , anul acesta s-a hotarat sa nu aducem fete in stand din mai multe motive ...
|
nu cred ca mai sunt multe cuvinte de spus cand vezi o asemenea masina !
SUPERBA FElicitari ..si sa ai grije de ea ...! Respect! |
superba...am mai zis si o mai spun de cate ori este nevoie;)) este o bijuterie de masina!
|
Masina este de vanzare... Daca este cineva interesat astept oferte...
|
1 Attachment(s)
BEST INTERIOR Tuning Time Pitesti !!!
Shi o prima poza de la eveniment |
pur si simplu fantastic ! am vazut-o si eu pe viu e geniala felicitari :P sper sa prinda un stapan la fel de bun ca tine sa o ingrijeasca la perfectie
asta e buna numai de pus bibelou ! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning