![]() |
Re: Corrado/Scirocco : se cauta proprietari
Ce-i atita graba?
Masina mea e la vopsit si nu e gata decit la jumatatea lui mai. Tot atunci imi vin si rotile. N-as vrea sa ratez si intilnirea asta! Si, oricum, apa-i prea rece acum... |
1 Attachment(s)
salut baietzi .... asi dorii sa particip si eu la o intalnire dasta cu Scirocco ... am si eu un sciroco simpatic ....
|
intalnire pe 1 mai sau 29 aprilie adica la curse?
|
salut .... heiii vreau si eu la intalnire .... de 1 Mai s-ar putea sa fiu pe la mare se anunta vreo intalnire pe undeva ...... 0723.002.092 & 0765.522.864 ....sau [email protected] .... daca este ceva .... sa nu ma uitati si pe mine !
|
Avea cineva de vanzare cu ceva timp in urma ceva kit de tuning cu tot cu compresor... de la bar tek sau nu mai stiu.. are cineva detalii? va rog mult :)
|
vb cu eugen zim de pe vwforum sa-ti dea nr de tel al lui blr care isi pune kit turbo in loc de compresor...
|
Salut.Se mai adauga 3 Corrado
Dubu -Corrado VR6 Dubu Mic -Corrado G60 Renato -Corrado Kompressor |
sal ma scuzati dar am nevoie de ajutor....am nevoie de elemente de caroserie pt un schiroco mk2 aripa staga fata spoiler faruri shi grila...va multumesc...
|
ai intrat in el?
|
Stie cineva cate Corrado VR6 sunt in Romania?
|
Quote:
|
mda avand in vedere ca un far nou de scirocco costa 700lei eu szic ca 500lei sunt cam putini. dar de ce ii dau bani? nu ar trebui sa repare asigurarea toata dauna masinii? sau ii dau banii sa-si faca in regie proprie?
renato bun venit pe forum:D |
ee ideea e ca respectiva baba ave asigurare la unita...pe o dacie,shi nici in regie proprie nu ii da cu mult mai mult....dar asa vrea sa o refaca...mc oricum dar daca stiti ceva va rog dati un pm...mc anticipat
|
cred ca atunci cand or fi vazut oamenii ce preturi au piesele de scirocco 2 la magazin s-au speriat:)) cu 500lei nu faci nimic la ea calumea
|
Sal, mai e loc de un MK2, 1.8 din '88? Am ceva de lucru la el. Spre ex. acum m-a lasat pompa de benzina. Si nu prea gasesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning