Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

ema_sierra 12-03-07 13:17

Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA

Pai atunci noi daca nu te vedem nu ne cunoastem....cum crezi ca poti sa te inscrii.....virtual?

Pedal2vMetal 12-03-07 13:20

nu organizati intalniri si in alte zile? in timpul saptamanii?

ema_sierra 12-03-07 13:24

Quote:

Originally Posted by Pedal2vMetal (Post 793713)
nu organizati intalniri si in alte zile? in timpul saptamanii?

Nu...incearca sa apari atunci la tuning days....si vino la standul nostru.....

Pedal2vMetal 12-03-07 13:25

mersi pt info..sper sa ajung la voi.. :)

webcathos 06-04-07 10:45

Sunt din Tulcea si as vrea sa ,,Join the Club''!Catalin e numele meu....id messenger webcath0s...e-mail [email protected]!Am observat ca din Tulcea nu e nimeni...problema este ca nu stiu cum ne-am putea intalni daca este absolut necesar...!Multumesc

F_L_R 06-04-07 11:00

-De intalnit nu este o problema....important este sa fiti cel putin 3 persoane care sa puteti pune pe picioare o filiala la voi in oras. De vazut ne putem vedea pe la evenimente....la mare , si in alte orase unde putem ajunge si noi si voi.

webcathos 06-04-07 11:11

Ok, perfect!De gasit inca 2 persoane nu cred ca ar fi problema...Problema e ce conditii trebuie sa indeplinim..Observ ca sunteti cei mai seriosi oameni dintr-un Club!Sau cel putin asa imi pareti!Imi poti trimite un e-mail cu ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a forma o filiala...!mersic pentru raspunsul prompt!

F_L_R 07-04-07 01:24

-Am adresa de mess la semnatura , intra si vb. Multumesc.

SEBASTIAN 07-04-07 21:39

observ o mare revigorare a NSLR si asta ma bucura mult.

GolfuletzS 07-04-07 21:41

multumim sebi ;)

si sa speram ca o sa vezi .. marea .. asta de oameni .. care o sa ajute.. la urmatoarele curse... pentru a iesi totu ca la carte ;)

SEBASTIAN 07-04-07 21:49

Sunt bucuros de colaborarea cu voi si vreau sa urnim muntii sa facem cu totii o mare echipa asa cum a fost la inceput, oricum bani nu se castiga doar orgoliul ti-l poti hranii si asta cred ca e cel mai important lucru dar si daca vin bani vom dezvolta fenomenul.
Urmeaza o discutie cu federatia si va promit o discutie dura in care le cer sprijin, gata cu vrajeala si bani incasati degeaba de unii.
Ma bazez pe o mare masa de sustinatori si pe toate cluburile si in mod special pe voi.

F_L_R 07-04-07 21:50

-Renaste un mit!!! No Speed Limit !!!!!

SEBASTIAN 07-04-07 21:55

Nu e un mit e o realitate!

GolfuletzS 07-04-07 21:56

NSL-LR Cheiu damboviteti ....

an old school racing

SEBASTIAN 07-04-07 22:00

sa moara cine nu-i place adica alb-albastru ca nu mai e noaptea dupa colt ci ziua cu ei de straja ...
e un razboi crancen de uzura si nu am cedat deloc insa e greu cu fondurile iar unii au pus pile sa nu se mai dea bani la astfel de curse, cica de fapt astea le promoveaza si dezvolta pe cele ilegale.

All times are GMT +2. The time now is 23:58.

- Copyright 2026 4Tuning