![]() |
Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA
Pai atunci noi daca nu te vedem nu ne cunoastem....cum crezi ca poti sa te inscrii.....virtual?
|
nu organizati intalniri si in alte zile? in timpul saptamanii?
|
Quote:
|
mersi pt info..sper sa ajung la voi.. :)
|
Sunt din Tulcea si as vrea sa ,,Join the Club''!Catalin e numele meu....id messenger webcath0s...e-mail [email protected]!Am observat ca din Tulcea nu e nimeni...problema este ca nu stiu cum ne-am putea intalni daca este absolut necesar...!Multumesc
|
-De intalnit nu este o problema....important este sa fiti cel putin 3 persoane care sa puteti pune pe picioare o filiala la voi in oras. De vazut ne putem vedea pe la evenimente....la mare , si in alte orase unde putem ajunge si noi si voi.
|
Ok, perfect!De gasit inca 2 persoane nu cred ca ar fi problema...Problema e ce conditii trebuie sa indeplinim..Observ ca sunteti cei mai seriosi oameni dintr-un Club!Sau cel putin asa imi pareti!Imi poti trimite un e-mail cu ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a forma o filiala...!mersic pentru raspunsul prompt!
|
-Am adresa de mess la semnatura , intra si vb. Multumesc.
|
observ o mare revigorare a NSLR si asta ma bucura mult.
|
multumim sebi ;)
si sa speram ca o sa vezi .. marea .. asta de oameni .. care o sa ajute.. la urmatoarele curse... pentru a iesi totu ca la carte ;) |
Sunt bucuros de colaborarea cu voi si vreau sa urnim muntii sa facem cu totii o mare echipa asa cum a fost la inceput, oricum bani nu se castiga doar orgoliul ti-l poti hranii si asta cred ca e cel mai important lucru dar si daca vin bani vom dezvolta fenomenul.
Urmeaza o discutie cu federatia si va promit o discutie dura in care le cer sprijin, gata cu vrajeala si bani incasati degeaba de unii. Ma bazez pe o mare masa de sustinatori si pe toate cluburile si in mod special pe voi. |
-Renaste un mit!!! No Speed Limit !!!!!
|
Nu e un mit e o realitate!
|
NSL-LR Cheiu damboviteti ....
an old school racing |
sa moara cine nu-i place adica alb-albastru ca nu mai e noaptea dupa colt ci ziua cu ei de straja ...
e un razboi crancen de uzura si nu am cedat deloc insa e greu cu fondurile iar unii au pus pile sa nu se mai dea bani la astfel de curse, cica de fapt astea le promoveaza si dezvolta pe cele ilegale. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning