![]() |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
vreau si eu?
te rog mult putem vb sa imi cumperi si mie la fel ? si mi-le trimiti prin curier si ti-le platesc. |
Quote:
|
"incuietorile" de portbagaj le-as fi pus in colturi, pe diagonala
la cheder, iti spun aceeasi chestie, pentru ca m-am lovit si eu de ea. in rest, doar BRAVOO!!! |
Quote:
|
dap, nu poate fi perfecta, ai dreptate. sper ca nu m-ai inteles gresit, e ok si asa. eu am zis parerea mea, personala, ca simplu privitor :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Luci, asa dau cel mai bine. Se potrivesc perfect cu masina atat din perspectiva modelului cat si a modului de montare. Incusiv Gordini-urile si Daciile de raliu aveau cleme asemanatoare cu ale tale si montate la fel.(Presupun ca asta e si motivul pentru care ai ales modelul asta).
Cred ca la modelul asta te-ai referit cand ai spus ca merg montate pe diagonala. Eu de-astea mi-am luat, dar la tine cred ca ai fi pierdut mult din alura clasica a spatelui daca le foloseai. Asa ca eu zic ca ai facut o alegere buna :) . In plus, la astea arcul are un mic joc si freaca pe tabla. Deci si asta ar fi un minus. |
Quote:
ms inca odata FIF-ule multa bafta si drumuri bune |
bine te rog sa imi lasi adresa.
|
Lucica este o varianta :Dca sa nu se vada portbagajul intredeschis din cauza la cheder,trebuie indoite un pic balamalele cu gumele care nu lasa sa loveasca in geam.
Si mie tot cu o bara si 2 suruburi sudate au facut colegii de la service in 2 min mi-a lasat mai jos portbagajul si se face si pe laterale egal cu,caroseria:lol:.Ms de poza cu motorul stiam ca nu uiti sa o faci.;) |
Quote:
Nu aveam cum sa te uit cu poza pt ca suntem oameni !!!!! |
io zic sa nu mai incerci nimic ca incerci degeaba!trebuie doar sa astepti vre-o luna pana se lasa chederul!aceeasi problema am avut-o si eu si alti cunoscuti de ai mei care au schimbat chederul la portbagaj!trebuie doar sa astepti...............:P
|
Quote:
|
poti sa astepti degeaba sa se lase chederu ....cauta unu frantuzesc mic si nu mai indoi nimic ;) vine la mare arta unu :!:
sfaturi de........profesionisti 8) astea nu sunt dacii 1310 care le arunci elemente de caroserie si gata ....oricum mare prostie cu chederu nou ....n-am pus si n-o sa pun niciodata cat o sa am dacia chedere din magazin ...tin exact o luna :shock: , dau o fuga la remat tot tre sa fie 2 3 masini tepene care au chedere bune si alea cand le pui odata nu le dai jos in fiecare zi ca se crapa si se farama |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning