![]() |
Re: Primele fotografii cu noul BMW Seria 7
Quote:
[0o)(iii)(iii)(o0] B M W |
cik e praf BMW'u ... :)) ... ce sa mai ...
|
dap...sa traiasca nemtii!!!
|
...interesant acum un duel intre s-klass si noul seria 7 ;)
|
orice sistem e pt siguranta ta ca sofer...a pasagerilor si a celor din afara masinii e binevenit..Nu au fost aia prosti cand l-au pus acolo :) oricum..nu se poate spune ca e ceva nou...si pe vovlo gasesti asa ceva..si pe multe alte masini..si poate ca au fost inaintea celor de la bmw...nu se poate zice ca bmw e marca suprema pt ca nu e.
|
ba da. se poate spune ca bmw e marca suprema. la varsta mea am condus multe masini. iar cand m-am urcat in bmw seria 5 2008 am simtit pur si simplu ca, conduc.
imi placea super mult passat-ul cel nou (2.0 TDI) dar cand am mers cu bmw (520d) s-a simtit grav diferenta cu totate ca nu credeam ca o sa simt ceva avand in vedere ca am sub 30.000 km parcursi. iar seria 7 e tare de tot. si spatele imi place la nebunie cu toate ca zicea cineva ca seamana cu laguna ... si capota cu nervurile alea proeminente e frumoasa... tot tot :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bogdan_mb sunt convins ca daca ma pun in mercedes mi se schimba parerea :)
sv25mbn ai grija ca esti cam offtopic si nu e prea bine. si nu vad legatura intre cate masini am condus eu si care e marca suprema a mea ? E DOAR PAREREA MEA ca bmw e marca suprema si am argumentat zicand c-am condus ceva masini ca puteam de exemplu sa ma urc la 18 ani in bmw si sa merg doar cu bmw si normal ca nu-mi placea decat bmw. ia zi tu de exemplu ca doar tu esti mare frate. si ai condus si mult mai multe masini peste mine ca sa iti formezi o parere. |
Quote:
E65-ul vechi..cu DD alerga parte in parte cu 3-arul pe viraje asa ca nu mai laudati pneumatica de la mercedes, nu o sa aveti niciodata posibilitatea sa luati toate modelele la teste comparative pe un poiana-Rasnov, si toti cei care se dau de pe la reviste spun acelasi lucru...la handling bimm este peste mertz...srry |
varful de lance iese la atac. inca o realizare a BMW menita sa impresioneze .
|
sunt putin dezamagit..n-are "bling"..trebuia sa fie o masina pe care cand o vezi sa pici in cur, tinand cont de concurenta...adica s-ul de la mercedes parca e mai grandios..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning