Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan: mult mai bine! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/82959-dacia-logan.html)

Insanerzw 05-07-08 18:34

Re: Noua Dacia Logan: mult mai bine!

Parerea mea despre aceasta masina este ca nu a fost facuta sa alerge ..si mai stiu ce pretentii au unii de la ea...eu zic ca este o masina FAMILY si sa te duca in siguranta unde ai nevoie....pot sa zic ca masina este Foarte OK fata de vechiul logan...au mai adus imbunatatiri la exterior , ce nu imi place noua emblema"DESFACATOR DE BERE" :lol: dar asta nu e cine stie ce important...masina de familie nu de curse cum o vad unii in viziunea lor :dance:

babau88 05-07-08 18:53

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1630143)
iti vine sa iti dai palme cu picioru cu caramida in cap cand citesti postu asta...sincer....cred ca nici tu nu crezi ce ai scris acolo

ps:ca sa vezi cat 'duce' loganu, te mai plimbi cu un taxi, si am vazut 260000km in regim de taxi care nu sunt chiar asa benefici...si un bmw dela 'jmen' 316i e36 cum au toate 'pasarile' la cateva mii de euro, da bmw frate, la km astia, jumate din timpu de cand il ai il petrece la automobile bavaria la reparatii

tu postetzi aici ca sa ....ce?chiar imi vine sa te injur ..am vazut am condus si am avut 318 pisica care avea 500mii km si era in stare perfecta si in mom. asta am una cu 300mii km...hai sa te dau o tura si dupa ce cobori sa vezi ce bataie iti dau !!..dar ce tot vb u de masini la 16 ani???

Insanerzw 05-07-08 19:15

Si eu am 16 ani dar nu compar dacia cu bmw-ul :shock:...piesele de dacii niciodata nu vor tine cum tin la bmw..si knd zic bmw...nu conteaza anul ..88,92..poate fi e30,e34,36...si tot aja...e21..cine a comparat dacia cu bmw-ul vorbeste in nestire de cauza.!:rolleyes2Babau88 ai perfecta dreptate:idea:

sKyNeT 05-07-08 23:55

bmw bmw bmw....multa lume isi doreste dar nu au bani nici de logan (facelift :lol:)

Atat timp cat pretul nu a crescut deloc (sa speram ca nu ne mint) faceliftul acesta este unul bine venit. Masina arata mai rotunda, mai occidental cum spunea cineva cu cateva posturi inainte. Totusi noi avem dreptul sa alegem si fiecare alege ce ii place in raport cu ce isi permite ;).

b01uxd 06-07-08 00:42

aici lumea se lauda ca are masina de 30 de ani cu milioane de km??? ce draq e asta......voi promovati distrugerea mediului.........io sunt de parere ca e mai bun loganu si sandero decat o pisica de p vremea cand aveam 5 ani.......in fine ca tehnologie si ca aspect .....lasa de dorit, dar pretul e ok. PAREREA mea e ca loganu trebuia sa apara prin 95, odata cu cielo si sandero prin 98.....ca sa fim la nivel cu restu lumii, totusi altii concep masini mult mai avansate, si noi scriem mare prin oferte ABS....

boy_wonder 06-07-08 10:09

6 Attachment(s)
Fotografii de la lansare

adi_wauxhall 06-07-08 19:14

interiorul e luat de la sandero, mi-ar fi placut sa fie un pic mai joasa si garda mai coborata, dar merge.... sper ca au rezolvat si problemele de tehnica de la prima generatie...

22VIN 06-07-08 22:49

2 Attachment(s)
un trailer cu ele... ca sa vedeti si in poze reale, nu de prezentare

W Y P 07-07-08 22:11

mie unul nimi place...mai ales fata...e mai urata decat modelul "vechi" ....fiecare cu gusturile lui...

22VIN 08-07-08 14:22

nu toata fata e urata.. .doar bara aceea. dar fiind doar o bara, se rezolva:))

b01uxd 10-07-08 14:57

fiti atenti la usile din spate:D in interior manerul a ramas la fel, doar in fata ia dus capu sa faca alt ceva.........rusine

_anaconda_ 10-07-08 17:37

asta sa fie problema...oricum mie la exterior mi se pare mai reusit 'vechiul' logan, mai ales ala prestige...nu stiu...la asta nu imi place cum arata...dar finisarile interioare superioare sunt binevenite, nu ca la banii aia cele mai vechi nu erau ok, dar tot ce este in plus si gratis este binevenit :)

StreetStyle22 10-07-08 17:45

e frumos ;) mult mai reusit...am vazut astazi vreo 3,4 trailere cu ele...venind de la mare... fiti fericiti ca producem ceva...nu ca bulgarii,ungurii,ucrainienii,..;)

RD-Woo 10-07-08 19:55

Pardon... ungurii produc!!
si produc foarte bine Audi TT/TTS si Suzuki Switf!

22VIN 10-07-08 23:02

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 1639648)
Ma rog ce se creeaza la noi?Bai frate iar am inceput sa ne dam cu pumnu in piept?Spune-mi tu un singur model de masina 100% romaneasca .Un model fabricat in serie,nu prototip-uri,nu altceva.Poate SuperNova , Solenza si Lastun-ul sau bazat pe idei romanesti,restul sunt alta conceptie.Prima data sa vindem atatea masini cat vand ungurii si apoi sa povestim.Si sa ne laude altii,nu noi.

noi facem. noi testam (vino in pitesti/mioveni si ai sa vezi fiecare model dacia pe strazi cu luni inainte sa apara). ajutati de renault, condusi de renault, da facem.
spune-mi si mie: cum ai vrea ca o uzina ca dacia sa produca independenta o masian ca dacia loga? de unde fonduri? normal ca e nevoie de investitor strain. ai vazut ce s-a intamplat ca independenti: 20 si ceva de ani am produs aceeasi masina. a suferit 3 facelifturi, si abia in 99-00 a primit si un motor pe injectie care tot nu era in pas cu tehnologia de atunci.
acum avem motor si cu 16v, 105cp la volanta, chiar un 1.5 diesel 85cp, aer conditionat, airbag-uri, abs, necesarul de confort, un aspect modern etc. gata cu forma de barca, gata cu interiorul desprins din anii 80, gata cu cutia de viteze aproape imposibila, gata cu ambreiajul pe ghicite, gata cu directia fara servo, cu mersul cu geamurile deschise vara ca sa nu te coci ca un rac, cu frica sa te tina masina tot drumul de 500km, cu mersul aproape riscant cu 130km/h.
dacia a trecut de la ce am enumerat mai sus la o masina, nu grozava, dar care ii ofera omului de rand posibilitatea de a da o fuga in strainatate, cu 140km/h pe bord fara frica de dezmembrare, fara geamuri deschise sa vuiasca vantul, cu un aer conditionat deschis, cu un radio sau cd fara sa se mai plimbe sa si le caute prin magazine dupa ce a cumparat masina, cu posibilitatea de a frana eficient daca apare ceva in fata, cu toate avantajele unei masini moderne. lista e interminabila. degeaba comentati, dar dacia a urcat foarte sus in decurs de cativa ani. si asta datorita fondurilor renault, dar si a romanilor din necesitatea carora a fost creeata masina. nu s-au folosit numai creiere franceze, ci si romanesti. spre deosebire de mult laudatii unguri care primesc sabloane, piese, schitele, ce s amai totul de-a gata, ei doar sudeaza si strang suruburi

All times are GMT +2. The time now is 22:56.

- Copyright 2026 4Tuning