![]() |
Nu frate. N-am ce sa vad. Numai impresii. Daca vreau intr-adevar adrenalina, ma trag de cur o luna, strang bani si plec la Bucuresti. Acolo am ce sa vad.
+ ca baietii de acolo sunt intr-adevar oameni, nu cum sunt craiovenii nostrii (nu toti). PS: treci pe la topicu' Intalnire si vino si tu cu o idee unde si cand sa ne intalnim. |
Te aprob dar sa stii ca nu totzi sunt asha...........k
PS: o sa ma \"holbez\" :shock: si pe la topicu` ala :P :P :P |
Gabi imi pare rau ca ne intelegm bine dar nu puteam sa ne intalnim si-n astfel de cazuri.. la astfel de curse.. nu mai vreau sa deschid acest subiect te cred si-mi pare rau.. eu unu nu-i cunosc nici nu cred ca o sa-i cunosc personal, poate numai din vedere, ca doar ne mai intalnim noi pe la ilegale.. cu sigurantza nu voi lipsi :D e prea kol! :D dar vorba aia, macar noi sa ne intalnim.. chiar mi-ar fi placut sa avem si noi ce au baietzi din bucale, un altfel de H ;)
REGARDS! :P |
dekt h cu oamenii de acum ... mai bine lipsa ! :evil:
|
Se poate... adica nu e nimic sigur, sa vina cineva de la Bucuresti, prin Craiova, in august, cand e cursa nr. 2 la Timisoara. O sa \"negociez\" cu ei si... sa vedem, poate iese ceva.
:wink: |
In august e la Timisoara?
|
Da... La Timisoara...
21 August - Timisoara - Viteza |
OK
Sa vedem........poate ajung si pe`acolo...................... :? :? Io shtiu......................... Oricum...sunt pregatit.......... :2gun: :P :P :P |
hmmm.. tre sa fac in asa fel incat sa merg si eu .. abia astet .. sa-i vaz si pe baietzii de la bucale.. cum vine la noi la o ilegala.. :D :D :) REGARDS!
|
ar fi ceva sa vina baietii de la bucuresti...da` yo nu prea cred ca vin ei aici sa consume benzina de pomana :roll:
|
Ramane de vazut...
|
Dea........................ 8)
|
sa dea Domnu` sa vina si sa iasa super show ! :lol:
|
:)) ata e .. abia astept sa vaz ce se intampla.. ;) in rest sa mai vedem ce se mai face paci! :D :D
|
Acum am vazut si eu anuntul cu Oltcitul.Un singur lucru va zic.Odata ce te apuci sa modifici o masina,sa bagi bani in ea nu o sa ii mai recuperezi niciodata...Eu am dat pe masina 5200 E si am bagat in ea 1500 E si nu cred ca mai iau 4500-5000 pe ea..Si are doar 15 000 km..Nu da nimeni.Majoritatea zic:ce-,mi trebuie mie cutarica si cutarica...Asta e realitatea..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning