![]() |
Re: Masina mea: Corrado Vr6
2 Attachment(s)
daca poti sa-mi spui si mie cat ai dat pe butonu de start engine de la honda...asta 1 primu rand in al 2 lea masina e o bijuterie sa o stapanesti sanatos foarte tare.....si daca vrei piese de tunig super ieftine te rog sa-mi spui ca te ajut cu cea mai mare placere ...multumesc anticipat ptr pretz...
|
de exemplu priza de pe aripa costa 30 de eur.....si imi pare rau ca nu ii vezi si farurile....uite ai aici si id-ul meu de mess ...mi-ar face mare placere sa vorbim...phantomasxxx
|
Ar fi ceva sa facem corrado club
|
Quote:
Salut butonul a fost in jur de 100 de euro la Honda (e de S2000). Sunt si mai ieftine pe la magazinele de tuning, si la Augsburg cred |
Quote:
Se lucreaza, se lucreza;) |
Salutare!
Corrado e super frumoasa in general. Dupa cum ai spus, a ta mai trebuie sa astepte la body. E bine ca ti-ai organizat treaba la ea. Din proprie experienta stiu ca asta costa bani si mai ales timp. Felicitari pentru eforturile depuse. Au fost eficiente. Daca vrei sa stii mai multe despre masina mea, am si eu un topic: "Masina mea _Corrado G60 Syncro". Bafta in continuare! Pot sa-l salut aici si pe Dany_Let? Dany, ti-am vazut masina la BMB! Iese super, iar baiatul ala chiar stie ce face! Bafta si tie! |
toata lumea a inteles gresit...eu nu am corrado...eu am opel astra bertone...corrado e al unui prieten si vroiam doar sa-i arata ce se poate face....si ptr cine vrea piese ptr masina asta....
|
Bine Dany, zii asa de la inceput! Oricum n-are importanta.
|
Quote:
|
Dap si eu zic ca o sa fie belea masina. Spor la treaba in continuare;)
|
Quote:
|
Las ca ii fac o sedinta foto cat de curand mai ales ca evopsita acum...;)
|
hai cu pozele si mai intra si tu pe mess sa mai vb si noi....
|
1 Attachment(s)
super tare masina cre ca ti-o mancat o gramada de bani da is convins ca a meritat....felicitari! ai grija de ea
|
Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning