![]() |
Re: golf 2 b-76 bpr
golfuletzs....felicitari pentru poze sunt superbe..:D..si felicitari si proprietarului pentru masina...jos palaria..:D
|
Arata superb ... dar numerele alea vechi cu vulturii aia strica aspectul masinii , Da-mi un telefon cand vrei sa te ajut sa le inoiim si labartam...
|
man numerele o sa le schimb, dar credema ca nu pot sa le fac pe toata odata.macar sa fie asta o prob.dar o sa le schimb cat de curand
|
BPR
ai incercat o varianta cu grilul complet negru si debadged ? sau esti innebunit cum arata in albastru ? |
i-mi place mai mult vopsita toata,atrage mai mult atentia .pt tuning shou da mai bine vopsita toata.
apropo am inteles de la un prieten ca ai un golf foarte frumos.vrei sa pui o poza cu el sa il vad si eu |
4 Attachment(s)
hmmm.
a fost frumos la vremea lui . nu se mai ocupa nimeni de el de ceva vreme |
lasa-mi si mie adr ta de mes
|
e chiar dragut ,mai e a lu feghia care i-mi place ,si am mai vazut unu alb la munte care mia placut
|
felicitari bpr-ule pentru masina si felicitari si fotografului pentru pozele facute UN TUNING VERITABIL
|
frumos bpr-ule, ti-a iesit bine...si pielea aia......a meritat banii, felicitari
P.S. o grila fara semn nu te coafeaza? |
Quote:
|
Quote:
|
in seara asta i-mi aduce pst-u o grila fara semn.o so pun neagra nevopsita ,sa vedem cum da si daca i-mi place o las.o sa pun poze sa va dati si voi cu parerea.
sa inteles zaibare |
D-aia aveai prelata pe masina in seara asta?
|
BEST mk2 EVER !!!!!!!!!!!! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning