![]() |
Re: Masina mea: Opel Corsa C
eu zic sa pui pe fata cea omologata, chiar daca ai geamurile colorate din fabrica, si pe spate ori cea mai inchisa ori urmatoarea ca si nuanta inchisa!;) eu cred ca pe spate nu mi-asi pune cea mai inchisa....u prea da bine pe corsa...este masina fff mica de spate, geamuri mici!:D dar vezi ca mai sunt aici pe forum opeluri corsa cum ai tu, cu folii pe geamuri, vezi care iti place!salut
|
Ba FRS, eu stii ce zic .... sa-ti pui folii, nu conteaza de care, dar sa-ti pui si sa arate bine, ca daca mai mergi iara 600 km dus + 600 intors, cu siguranta ai supt-o :lol::lol:
P.S : e de remarcat, faine pozele ;) |
2 Attachment(s)
mai ia 2 poze daca ti-au placut asa mult
|
Quote:
|
Mic Update...Rotile sunt de vanzare sau le schimb cu ceva pe 14...poze si detalii in linkul din semnatura.
|
ce vrei sa pui in locul lor?
|
Quote:
poate nici suspensiile nu sunt in starea cea mai buna dar momentan nu-mi permit o suspensie noua/mai buna... |
Daca nu vrei sa le schimbi,incearca ceva mai strans 185 55 15 sau 175 50/55 15 si nu iti mai atinge
|
sau... aripi evazate, sau suspensie sport :rolleyes2
sau renunta sa mai cari si altceva/pe altcineva :-P |
3 Attachment(s)
Vreo idee cu ce as putea sa umplu spartura asta in stopuri?
|
cum ai patit-o, nu aveai alte stopuri?
|
Ba da aveam dar le-am vandut si vreau sa le fac pe astea asa stil GSI putin smoked de asta vreau sa repar coltul ala...acum 4..5 ani a intrat un biciclist cu ghidonul in masina parcata si a spart colcul la stop.
Nu stie nimeni cu ce sa-l umplu? nici o idee? kit de fibra..ceva.. |
eu pe alea de gsi am dat 300 ron, inca le am pe cele vechi, daca vrei poate ne intelegem cumva
|
sunt si pe ebay uk .... intre 30-60 lire
|
cu plastic cald(baston de silicon cu pistol de incalzit), faci straturi multe, pe urma il lasi sa se intareasca, si smirgluiesti cu smirglu de 400-600, apoi finisezi cu d'ala de 1200, pe urma ii dai putina vopsea rosie si le inngresti cu ce vrei tu:D
pe margine poti folosi o bucatica de stop rosie(daca ai) sa-i faca putina rezistenta |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning