![]() |
Re: Liniute pe 29...?
Multumesc frumos ArcticF0cs pentru apreciere...ideea este ca ne-am distrat toti..si ne-am facut "damblaua" nu trebuie sau nu ne-am dus special sa castigam..asta e clar!
Tico-ul meu..arata oribil cu rotiile pe 12...dar nu aveam incotro`..pentru ca ..cu alea pe 15..nu mai fugea deloc :)). Masina mea a fost facuta la Pro Street Baia Mare..daca nu ma insel..acolo a fost facuta si cea a lui Flexus..ma insel cumva Flexus ?:D Oricum a iesit super...ma bucur ca atzi fost aproape totzi..mai mult sau mai putin multumiti de organizarea din orasul nostru. |
A mea este ca aspect 100% orginala :) Am umblat ceva pe la motor/evacuare atat.
|
Quote:
atat timp cat participati in competitii locale unde grupele sunt facute la misto si nu sunt bani pentru conditii decente , nici timpii masurati nu pot fi pertinenti. aici nu se poate organiza decat un sistem piramidal! |
Quote:
ai sub 11 sec clar...si se vede ca filmarea nu e tocmai la plecare... pacat... erau chiar interesanti niste timpi cat mai reali... |
filme cu toate cursele nu pune nimeni ? a trecut ceva timp de atunci, si sa poata vedea si cei care nu au fost prezenti acolo, mai ales ca atmosfera a fost de zile mari si, dealtfel si prestatia masinilor prezente au fost ca in vremurile bune ale curselor legale organizate, din cate am citit pe aici.
|
|
Poze, filme, ceva ?
|
Quote:
eu am 1 giga de filme ...inca ma chinui sa gasesc un hosting pentru ele |
KillerINC, trimite-mi mie filmele si incerc sa le hostez eu, dupa care, pun link-uri aici cu fiecare film in parte. Am 80 de hosting-uri de 1 giga fiecare, de la niste site-uri, care stau aproape degeaba. Id-ul meu de Y! Messenger: malibuspy
|
Am si eu o rugaminte, daca ai cumva film cu mine la proba 2 de indemanare (pe uscat, la sfarsit) te rog mult de tot sa imi trimit pe yahoo (ID dumiflex) cand ai timp :)
Multumesc mult. |
multumiri amandurora....:peace:
|
fix 10 mai sunt , dar sunt pe drum ...diseara le aveti
|
Quote:
|
Indemanarea a filmat-o cineva?