Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Super Nova (RED) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81330-super-nova-red.html)

AG-20-MCA 11-01-09 17:36

Re: Super Nova (RED)

5 Attachment(s)
in poza era data cu grund...la bara nu am mai dat cu grund am dat direct cu vopsea.
Poze cum arata cu bara vopsita...:D

andi_cimpean 11-01-09 20:54

Ai numai amici "Loganisti". Voiam sa te intreb ceva...sa inteleg ca masina ai cumparat-o din bucuresti nu?! nici pana acum nu ai facut actele cu omu'?

AG-20-MCA 11-01-09 21:56

in poze eram la o intalnire Logan Club de aceea erau asa multe logane:D
Nu am inscriso pt ca mi-a trebuit un act de la Primul proprietar si a trebuit sa fac rost de nr lui de tel...de adresa ca eu am luato de la "pietari"...complicat:cry:

andi_cimpean 11-01-09 22:38

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1974124)
in poze eram la o intalnire Logan Club de aceea erau asa multe logane:D
Nu am inscriso pt ca mi-a trebuit un act de la Primul proprietar si a trebuit sa fac rost de nr lui de tel...de adresa ca eu am luato de la "pietari"...complicat:cry:

nasol:(...vezi cum o rezolvi ca este pacat. Banuiesc ca atunci cand spui act te referi la actul de administratia financiara nu?

AG-20-MCA 12-01-09 13:44

pe fiscalu de la primarie eraq nume lui da nu avea stampila pusa si a trebuit sa ii trimit lui actus a si-l stampileze de la primarie...:cry:

bolidu' 12-01-09 14:29

bine ca ai rezolvat-o cu partea fata dar fa buza aia gri neagra ca da nasol gri!;)

Bogyciu 12-01-09 15:51

Sau rosie... De ce ai lasat dunga aia acolo, trebuia sa faci toata bara fata rosie... Ai grija cand o speli, daca insista baietii cu jetul s-ar putea sa o revopsesti la fiecare spalare la spalatorie... Numsi bine!

AG-20-MCA 12-01-09 16:00

4 Attachment(s)
Am terminat azi bara dupa fata:D Am bagat si praf pentru radiator sa vedem daca am rezolvat ceva:oops:

bolidu' 12-01-09 16:05

e bine asa!:D
bafta si grija in continuare sa nu o patesti iara!;)

AlexRo 13-01-09 01:41

arata bine baieti. . . nici nu se cunoaste ca am facut cascadorii cu ea .. :P ce sa zic .. sa nu mai aibe parte de belele si sa o inmatriculeze cat mai curand in rest bafta multa

adi.schumi_tm 14-01-09 07:17

Bine ca ai remediat problemele rapid,mai un strat de lac ar trebui dat pe spoiler insa nu stiu daca se gaseste la spray.Daca gasesti te rog sa ma anunti si pe mine.Bafta in continuare si ai grija cum conduci

=Virus= 14-01-09 11:17

Lac la spray se gaseste, dar problema e ca se gazeaza in timp ce il dai iar dupa ce se usuca trebuie polish ca sa arate cat de cat.

AG-20-MCA 14-01-09 12:59

nu cred ca o sa ii mai dau cu lac pt ca si bara dupa spate a fost schimbata si nu are lac dat pe ia deci sunt in contrast :D

AG-20-MCA 18-01-09 15:33

7 Attachment(s)
Daca nu vine zapada si pe la noi...mergem noi peste ia:D
Aproape 500 de km facuti intr-o noapte:shock:

adi.schumi_tm 18-01-09 18:03

Frumos peisaj.La masina pune-i o prelungire ceva la spoilerul fatza ca arata tare neterminata acolo

All times are GMT +2. The time now is 14:32.

- Copyright 2026 4Tuning