![]() |
Re: Kit-uri ambreiaj si piese ambreiaj
salut kit ambreiaj golf 4 1.6 fsi stok plus cilindrul de ambreiaj daca ai merci mult
|
Salut ,
Golf 4 FSI 1.6 16v 110cp - valeo(set complet placa disc si rulment) - 700 ron |
kit ambreiaj sport (peste 430nm) pentru octavia 2 tdi 103kw 2007 ,acum are 132kw si cred ca cedeaza ambreiajul
|
Salut ,
Am gasit dar dureaza pana joi sa iti spun sigur pret ca s-au schimbat cateva... kit-ul contine placa disc si volanta - pana la 530NM |
Salut ,
Kit-ul se poate aduce luna asta daca vrei suporta pana la 530Nm Pret - 1590 euro. Mai este un kit care duce pana la 600Nm care este ceva mai scump. |
up...
|
sal, pt citroen xantia 1,9 td din 95 serie caroserie VF7X18A00158A2948
Engine serial number 10 CU9M 6033859 kit ambreiaj si un pret doar pt disc |
sal.as dori sa stiu cat costa un kit ambreiaj ptr golf 3, 1.4 benzina, 60 cp, an fabricatie 1994
|
Salut ,
Pentru ctroen am nevoie de cod motor (XUD9BTF.....ceva de genu ) si kw. Pentru golf 3 : Kit ambreiaj(placa disc si rulment) SACHS - 515 ron QH - 400 ron GST - 450 ron Valeo - 760 ron Aisin-Asco - 480 ron |
n-am seria care o ceri tu, are 92 cai
|
care sunt avantajele unui ambreiaj sport si daca imi pun trebuie sa mai fac modificari? un pret daca te rog. ms mult
|
Salut ,
Claus seria aia este in talon. @ golf3 - modificari nu trebuie sa faci , explicatiile ti le dau pe mess , daca vrei ai id la semnatura mea.... |
Salut un kit de ambreiaj pentru peugeot 307 1,6 hdi 109 cai facelift 2006 motor 9HY ? Cel mai ieftin posibil :) Si daca exista vreo varianta de ambreiaj sport sau care sa se potriveasca da sa suporte cam 136 cai .
|
Salut ,
Sachs - 700 ron Valeo - 1300 ron Sport nu am gasit sorry |
up...
|
All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2025 4Tuning