![]() |
Re: Intrebari
Quote:
altceva nu stiu ce ar putea fi. Cand esti pe forum dai sus la User CP si iti arata toate topicurile la care s-au adaugat comentarii. ;) |
Sigur, pana la urma m-am obisnuit cu metoda User CP si acum nici nu ma mai bate gandul sa ma stresez sa rezolv sa imi dea mail...
|
De ce nu merge sa ma loghez pe www.4tuning.tv?
|
Salut!
As dori sa stiu si eu de la ce varsta poti detine o masina:D Multumesc! |
Quote:
|
oke multumesc;) nu ma asteptam la un raspuns asa de rapid
|
Quote:
|
Daca poti da-mi un argument care sa iti sustina afirmatia.Nu o spun cu rautate numai ca sunt foarte curios daca e adevarat sau nu. Iar in legatura cu "masinile" alea ce le poti conduce de la 16 ani, cu ele cum e cu actele?Se poate detine si de o persoana care are...14 ani? Presupun ca de atunci incepe ca e nevoie de buletin...
|
Salut tuturor.
As dori si eu sa stiu daca exista un topic cu informatii de baza privind masinile in general, pentru incepatori, iar cand spun incepatori vreau sa zic foarte incepatori... Eu unul m'am uitat cat de cat peste acest forum si nu am gasit. Totusi, poate nu m'am uitat eu bine...oricum, astept un raspuns din partea voastra. Multumesc anticipat. |
Quote:
Quote:
Asta cu masinile pe care le poti conduce la 16 ani nu stiu de unde ai scos-o... Eu unul din cate stiu in Romania nu poti sa faci asa ceva. Voi va uitati la multe filme americane, unde se poate conduce de la 16 ani, in prezenta unui adult care sa aiba permis de mai mult timp. In Romania singura varianta prin care poti sa conduci mai repede de 18 ani e daca faci scoala la 17 ani si ai dreptul sa dai de permis. Poti sa il iei atunci insa iti va fi inmanat la 18 ani. Deci aveti rabdare sa faceti 18 ani. |
Ai omis faptul ca exista si categoria B1=microcarurile care,DA, se pot conduce de la 16 ani, singur, nesupravegheat.ex:aixam...
|
Am o intrebare..conteaza cuplul la un motor ? Care se afla..la 3000(difera de la motor la motor)..maxim 5000 de ture ?
cand motorul respectiv intr'o liniute sau raliu e folosit intre 5500-6500 (stiu ca difera de la motor la motor dar intreb) unele fac ture mai multe..altele mai putine.. Daca la o intrecere..motorul e folosit sus in ture.. |
Am si eu o intrebare de curiozitate sau de cultura generala, cum vreti voi sa o luati.. Toate masinile diesel care au litera "C" in descriere (gen: Logan dCi, Focus TDCI, Vectra CDTI, etc.) acea litera "C" se refera la tehnologia de injectie "Common-Rail"? Si daca da, mi-ar putea explica cineva in mare care este diferenta dintre un motor diesel traditional si unul Common-Rail? Multumesc anticipat.
PS: Prost nu e ala care nu stie... Prost e ala care nu intreaba. |
Baieti n-am gasit un loc mai potrivit,cei drept nici nu am stat mult sa caut dar as vrea sa stiu si eu unde pot gasi topicul acela in care un roman isi prezenta Nissan GT-R-ul.
Deci era un topic stiu sigur in care cineva isi postase acolo masina Nissan GTR si toti pasii de la tunning cu poze,videoclipul. Mentionez ca era roman. |
Quote:
Click aici si cauta. Spor! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning