![]() |
Abia astept sa vina simbata ,i-mi pare rau ca nu pot ajunge de vineri dar sper ca simbata sa fie o surpriza placuta ...................... :wink:
|
ba gaji te provoc io da amu la faza asta nu am cu ce hmmm da stai ca amu mere golfu la tratament si revine intro luna si ioioioiooioioi :D numa sa mai fie atatea kindere prin bihor cate o sa am :D
|
io zic ca va fi beton!
parerea mea este ca nu noi oradenii tre' sa ne intrecem intre noi,pt. ca fiecare stie ce are altu in mashini,ci sa-i spargem pe restu!(FARA REFERIRI LA NIMENI!E DOAR O PARERE PERSONALA!) :wink: |
Re:
Quote:
|
ma niom bate noi navetzi frica anu asta va fi full de showuri numa pana in aprilie sa fitzi gata cu masinile ca de acolo incepe saptamanal evenimente.io pe vara asta ma prezint din start cu 3 masini personale,asa ca ceva premiere tot am sanse oriunde garantat dar specific din aprilie in colo ma simt mai avantajos :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
mai bine buzunaru ca dantura mi alba si nu vreau so schimb :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Vinerea asta ii intalnire in parcare??? Poate trec si eu sper sa pot!!! :wink: :)
|
Re:
Quote:
|
de se lasa 'canceru' asta de frig poate om fi mai multi adunati :D
|
de se lasa 'canceru' asta de frig poate om fi mai multi adunati :D
|
Sigur la vara vom fi mai multi . :wink:
|
Sigur la vara vom fi mai multi . :wink:
|
Re: Intalnire in fiecare vineri...ora20...be there
ce te balbaii ricule de scrii de 2 ori?
|
Re: Intalnire in fiecare vineri...ora20...be there
NU-I de la mine bilbiiala ci de la noul FORUM ca am mai vazut si la altii si nu stiu de ce ./Dar asta e ....................
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning