Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

B-99-SAA 03-09-10 13:48

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

N-are nimic, piticii aia de pe creier tot acolo sunt;) Poti sa-ti iei orice masina ca oricum se gaseste ceva de facut, o bara maa frumoasa, o idee mai traznita sau mai unica, etc... Deci daca esti bolnav, te-ai molipsit pe viata!:twisted:
Succes s-o termini p-asta cat mai repede, si sa te bucuri de noua achizitie (cand va fi cazul).:lol:

o`neal 04-09-10 09:19

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3631103)
Well...nu a fost prima mea optiune, as fi luat Mazda 6 mai bine, dar e peste buget, la fel si Honda Accord, mai ramane Lancer si Octavia...aleg Lancer pentru aspect, pentru MIVEC, pentru ca se apropie de Mazda 6, e confortabila, nu consuma mult, arata binisor....cam asta vroiam. Acum o sa mai intervina problema tuningului...Lancerul se preteaza la asa ceva, deci exista sansa sa ma apuce iarasi, sa ajung sa ma enervez si sa torn bani si in ala.

Viciul Alex... :) E o boala care te`a prins si nu`ti mai da drumul. Succes si sa o vedem cat mai repede cu burta pe asfalt.

Antilles 05-12-10 15:20

5 Attachment(s)
Revin, asa arata acum, si cu un drum revin si la vanzare, atat masina intreaga cat si piese (bara spate+praguri).

GJ 64 GAB 05-12-10 20:00

O strică triplele, în rest... e frumoasă, se vede munca depusă, păcat că ai luat decizia asta... îmi place bad boy-ul !

Antilles 05-12-10 20:21

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3873364)
O strică triplele, în rest... e frumoasă, se vede munca depusă, păcat că ai luat decizia asta... îmi place bad boy-ul !

Da, stiu ca nu dau bine de loc pe ea, era in plan sa le schimb si alea, dar daca o vand nu mai investesc in ea, eventual poate de le dau la schimb pentru altele stoc daca gasesc ceva doritor. Decizia asta a fost luata de mult timp, pana la urma cu parere de rau constat ca nu pot sa fac ce vreau eu in Romania dar constat si ca e mult prea greu sa am o masina de genul asta (pe care sa o ingrijesc s.a.m.d.), dupa nici o saptamana de la vopsire aveam deja urme de chei, dupa nici o luna deja aveam o lovitura pe partea stanga (nu se vede in poze), tocmai de aceea se revopseste, se corecteaza ce nu mi-a iesit (ca sa nu zica noul proprietar ca-mi bat joc de el) si se vinde, in locul ei....nu stiu, ceva cu care sa merg in fiecare zi pana la job si acasa fara sa-mi pese de consum sau de felul cum arata:D.

soosy 06-12-10 23:29

pacat ca o dai mai ales dupa investitii,si pentru timp ca te-ai ocupa de ea insa nu in ultimul rand si ce a iesit
arata bine...mai mici retusuri gen stopuri si ceva jante iar atunci aia ie;)

bafta si fa cum crezi tu mai bine

Antilles 07-12-10 06:55

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 3876840)
pacat ca o dai mai ales dupa investitii,si pentru timp ca te-ai ocupa de ea insa nu in ultimul rand si ce a iesit
arata bine...mai mici retusuri gen stopuri si ceva jante iar atunci aia ie;)

bafta si fa cum crezi tu mai bine

La fel as putea sa-ti spun si tie:P

cum ziceam mai sus, stopurile urmau schimbate, jante avea Team Dynamics pe 18" (de fapt se vad in poze pe thread), ce sa-i faci, am alte prioritati momentan, alte nevoi, poate in viitor revenim la ceva de genul asta.

Dadutu 30-12-10 12:55

frumoasa masina...pacat ca o vinzi dupa cat ai muncit la ea...

Antilles 30-12-10 21:54

Quote:

Originally Posted by Dadutu (Post 3940501)
frumoasa masina...pacat ca o vinzi dupa cat ai muncit la ea...

Merci, am ajuns deja in punctul in care nu mai pot sa o tin:)

Dadutu 31-12-10 11:14

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3941979)
Merci, am ajuns deja in punctul in care nu mai pot sa o tin:)

pai tu dupa ce muncesti la ea atata,in loc sa te bucuri de ce ai realizat o schimbi:)) macar...spune-ne si noua ce achizitie ai de gand sa faci...?:lol:

GJ 64 GAB 31-12-10 11:30

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3501821)
Asta e, mie masina trebuie sa-mi placa la toate capitolele, Astra actual mi-er fi placut daca as fi reusit sa-l fac cum l-am vazut eu, avand in vedere ca e aproape imposibil de realizat in Romania...am decis sa renunt la el in favoarea alteia.

Acuma optiuni sunt, ai de unde alege, eu cel putin sunt deschis la mai multe variante ex: Ford Kuga -arata ok si pot sa merg unde veci nu aveam cum sa merg cu Opelul, dar nu stiu cat comfort detine interiorul, are motor de 2l deci impozit mare acum. Opel Insignia, arata foarte bine, e destul de comfortabil, pot sa aleg o motorizare destul de ok dar...cost mare, consum mare. Alt Astra, de data asta Noul Astra, 16 turbo=180 cai, arata ok, pretul e ok dar cred ca o sa consume mult, cat despre comfort.... Noul Corsa OPC=192 CP, arata ok, sportiv, pret ok...comfort 0. Mazda 6, arata foarte bine, super comfort, pret bun, consum mic (la varianta 1.8 cu care am facut acum cateva sute de km), dar faci o depasire in 2 saptamani (1.8=120cp/1350kg), trebuie sa vad alta motorizare pana in 2l cum se comporta, desi ma atrage cosumul cu care am iesit eu 6.5l/100 km mixt.

Vedem ce ne rezerva viitorul, intre timp am gasit si un Audi A4 cabrio, 1.8T din 2005 la 12500 fara TVA (leasing si asta)...poate nu o sa mai fie pe cand dau eu Astra plus ca consuma mult mai mult decat Mazda 6.

Uite aici posibilele achiziţii !

Antilles 31-12-10 12:07

1 Attachment(s)
haha, din pacate nici alea nu mai raman, banii de pe Opel merg intr-o casa si o parte in ultima achizitie din foto de mai jos:

Antilles 12-01-11 22:10

Se pare ca vineri o sa fie gata, abia astept sa mai fac o tura, de vineri incolo se vinde...si uite asa se incheie un alt capitol:)

soosy 13-01-11 00:18

felicitari,buna alegere
in primul rand cu casa:)....si evident mai apoi acel MK2....
se pare ca undeva ne asemanam...si eu am dat masina pentru investitii in casa(garaj)
insa am renuntat la golf 2 pentru astra...tu invers..
bafta....foarte bune tigaiile alea mici

spor

Antilles 14-01-11 16:52

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 3980321)
felicitari,buna alegere
in primul rand cu casa:)....si evident mai apoi acel MK2....
se pare ca undeva ne asemanam...si eu am dat masina pentru investitii in casa(garaj)
insa am renuntat la golf 2 pentru astra...tu invers..
bafta....foarte bune tigaiile alea mici

spor

Dap, sunt foarte multumit de gonguta, mai are ea mici probleme pe ici pe colo dar overall e mai mult decat ok. Nu stiu nici asta cat o tin, adevarul e ca ma tenteaza sa bag bani in ea (deja), sa o vopsesc complet, sa adaug cateva dotari....dar o sa fac tot posibilul sa ma abtin(desi cred ca o vopsea tot o sa primeasca:D)

Planul era sa dau opel-ul si banii sa-i dau avand pt o masina noua...intre timp m-am hotarat sa ma mut la casa, banii de pe opel intra acolo:)

All times are GMT +2. The time now is 02:29.

- Copyright 2026 4Tuning