![]() |
Re: Maşina mea: Astra G 1.6
N-are nimic, piticii aia de pe creier tot acolo sunt;) Poti sa-ti iei orice masina ca oricum se gaseste ceva de facut, o bara maa frumoasa, o idee mai traznita sau mai unica, etc... Deci daca esti bolnav, te-ai molipsit pe viata!:twisted:
Succes s-o termini p-asta cat mai repede, si sa te bucuri de noua achizitie (cand va fi cazul).:lol: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Revin, asa arata acum, si cu un drum revin si la vanzare, atat masina intreaga cat si piese (bara spate+praguri).
|
O strică triplele, în rest... e frumoasă, se vede munca depusă, păcat că ai luat decizia asta... îmi place bad boy-ul !
|
Quote:
|
pacat ca o dai mai ales dupa investitii,si pentru timp ca te-ai ocupa de ea insa nu in ultimul rand si ce a iesit
arata bine...mai mici retusuri gen stopuri si ceva jante iar atunci aia ie;) bafta si fa cum crezi tu mai bine |
Quote:
cum ziceam mai sus, stopurile urmau schimbate, jante avea Team Dynamics pe 18" (de fapt se vad in poze pe thread), ce sa-i faci, am alte prioritati momentan, alte nevoi, poate in viitor revenim la ceva de genul asta. |
frumoasa masina...pacat ca o vinzi dupa cat ai muncit la ea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
haha, din pacate nici alea nu mai raman, banii de pe Opel merg intr-o casa si o parte in ultima achizitie din foto de mai jos:
|
Se pare ca vineri o sa fie gata, abia astept sa mai fac o tura, de vineri incolo se vinde...si uite asa se incheie un alt capitol:)
|
felicitari,buna alegere
in primul rand cu casa:)....si evident mai apoi acel MK2.... se pare ca undeva ne asemanam...si eu am dat masina pentru investitii in casa(garaj) insa am renuntat la golf 2 pentru astra...tu invers.. bafta....foarte bune tigaiile alea mici spor |
Quote:
Planul era sa dau opel-ul si banii sa-i dau avand pt o masina noua...intre timp m-am hotarat sa ma mut la casa, banii de pe opel intra acolo:) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning