![]() |
Re: Machete in lucru - L4uR
4 Attachment(s)
noutati...cayenneul e comanda la vopsit...
dubita va intra in renovari porscheul l-am facut negru mat ...folie pe geamuri ...si un parasolar tot negru mat...inainte nu avea nici macar vopsea...l-am readus pe linia de plutire... |
Quote:
|
e mult mai usor sa dai cu smirgher ...dar sa nu iei tot stratul de vopsea...dupa care sa dai cu spritz chit...dupa care sa vopsesti....e si mai sanatos ...parerea mea
|
Suna putin a nebunie, dar ai putea sa imi spui cum as putea sa vopsesc interiorul la o macheta 1/43 pt ca din cate am inteles vopseaua se exfoliaza...deci nu am rezolvat nimic
|
la interior nu cred ca se exfoliaza...deci vopseste cu increderedar sa lasi sa se usuce bine
|
Laure hai cu pozele sa vedem schimbarile lu Duby :X
|
6 Attachment(s)
pe fuga...am inceput prelungirea barii fata....lucrul si in interior....vopseaua veche si proasta data jos...sii.."suspensia sport":D....poate o sa o mai las....dar sa vad cum o sa dea 2tone...albastru si gri
|
8 Attachment(s)
dupa o pauza lunga in care nu am postat revin cu alt username ...in acelasi timp am facut si pauza de la acest hobby ....dar de o saptamana parca am avut ambitie sa termin cateva machete .Pentru azi pun singurele poze care le-am facut :
-Dacia Logan 1/43 Eligor ( suspensie sport , jante fata BBS +slickuri , interior original inlocuit de un scaun scoica si un rollcage , vopsea alb&perla violet) -Renault clio 1/43 Burago made in italy (prelungire bara fata , eleron haion , bara fata/spate clean , usi clean , vopsea alb&perla Roz+auriu)(o sa il revopsesc cand o sa am prea mult timp liber deoarece l-am zgariat inainte de vopsit si nu am mai avut rabdare sa il refac ) -Golf mk1 GTI MC TOY (suspensie sport , curatat geamurile , vopsea Portocaliu) -Dacia Logan (varianta mica cumparata din Flamicom) ( Vopsea Albastru Marin ) Machetele inca nu sunt finisate total .O sa revin cu poze facute ziua . |
Si noi ce sa vedem in pozele alea? Umbre/forme nedefinite etc? Revino cu poze din care sa intelegem ceva.
|
am precizat ca o sa revin cu poze noi...pozele sunt informative intr-o proportie foarte mica ...
|
Daca tot vii cu un alt username, eu zic sa incepi sa dai si niste tepe cum faceai cu celalalt nick...asta pana se prinde lumea, ca dupa nu mai merge chiar asa bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning