Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   eXTREMe TIN TIN Galati/22/X/05 Legal Racing (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7945-extreme-tin-tin-galati-22-05-legal-racing.html)

SEBASTIAN 11-10-05 08:21

Re: eXTREMe TIN TIN Galati/ 22/OCT/2005 Legal Racing

Quote:

Originally Posted by \"Bebe\"
Legal Racing este in pregatirea unei curse de acceleratie viteza in orasul Galati. Cursa va avea loc pe 22 octombrie 2005, in centru orasului, pe strada. O sa revenim cu detalii privind acesta cursa.

EVENIMENT „eXTREMe TIN TIN”

01. Descriere eveniment:

- Organizarea de competitii din zona sporturilor extreme, pe parcursul unei zile. Participarea va fi la nivel national, pentru prima oara in Romania fiind puse la un loc mai multe discipline la o astfel de manifestatie: curse de masini, curse de motociclete, demonstratii de parasutism, curse de cart-uri, demonstratii cu biciclete, skateboard-uri, role, demonstratii de cascadorie, prezentare de masini, motociclete si solutii tehnice la standuri.
- Concert

02. Locatie/perioada:

- Competitie: Galati, Intersectia strazii Brailei cu bulevardul George Cosbuc pana la intersectia strazii Saturn cu strada Braile (pentru cei care nu sunt din Galati, este vorba de un tronson de strada principala).
- Concert: Esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor.
- Data: 22 octombrie 2005 competitie: ora 13:00
concert: ora 19:00

03. Participare:

- Clubul „Legal Racing” Bucuresti – organizator legal al curselor de „sfert de mila” in Romania.
- Sportivi amatori si profesionisti din romania, participanti la „sfertul de mila” pentru motociclete.
- Scoala de zbor „Aerial” Galati.
- Cascadori profesionisti din Romania si Ungaria
- Sportivi amatori, practicanti de trial – biciclete, skateboard, role.

04. Organizare:

- Organizator: Medialid
- Parteneri: pana la acest moment - Xtreme Tin Tin, XpandIT, Teatrul Muzical Nae Leonard Galati.

- Colaboratori: Politia Municipiului Galati, Grupul de Pompieri „Eremia Grigorescu”, Corpul Gardienilor publici, Serviciul judetean de Ambulanta.

05. Promovare/parteneri media:

- Pro TVGalati – acoperire judeteana – acoperire Municipiul Braila
- Radio Pro FM – acoperire zonala – Judetul Galati – mare parte din Judetele - Braila, Vaslui, Vrancea, Tulcea.
- Viata Libera – cel mai mare cotidian din judet.

06. Beneficii:

- Satisfacerea dorintei galatanilor de a urmarii in direct competitii ale unor discipline sportive din ce in ce mai cautate, dupa o perioada lunga de timp in care renumitul „Raliu al Dunarii” nu s-a mai organizat in orasul nostru.
- Promovarea imaginii institutiilor implicate.

yknot 11-10-05 08:42

eu o sa ma bag chiar daca nu mi-am schimbat ambreiajul, asa ca astept sa aflu despre inscrieri lucruri concrete

SEBASTIAN 11-10-05 22:36

Pregatim spoturi radio, tv, fluturasi...

zetemte 12-10-05 01:19

Daca sunt in tara vin si eu ... poate si mai multi din Insomnia. Vom vedea.

shadowro 12-10-05 07:21

deja au inceput sa faca la tv reclama la eveniment.

SEBASTIAN 12-10-05 08:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
Daca sunt in tara vin si eu ... poate si mai multi din Insomnia. Vom vedea.

Ma bucur sa aud asta si va asteptam cu placere.

SEBASTIAN 12-10-05 08:23

Vor fi premii, premi interesante!

Fiecare castigator de grupa va fi premiat.

Peste ceva timp probabil vom anunta in ce constau premile.

Morro 12-10-05 11:24

apropos de premii .... e vreo sansa ca vreun premiu sa fie o \"calatorie cu racheta pe luna\" :lol: :wink: ?

adica o tura la bordul rachetei lui Sebi, ma, nu va ganditi la prostii :wink:

... sau macar o tombola, ceva ... :P

SEBASTIAN 12-10-05 16:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Morro\"
apropos de premii .... e vreo sansa ca vreun premiu sa fie o \"calatorie cu racheta pe luna\" :lol: :wink: ?

adica o tura la bordul rachetei lui Sebi, ma, nu va ganditi la prostii :wink:

... sau macar o tombola, ceva ... :P

Face parten din intimitatea mea si deci nu se prea poate.

SEBASTIAN 12-10-05 16:14

Am sa incerc sa va ofer mai multe amanunte in curand.

SEBASTIAN 12-10-05 17:08

1 Attachment(s)
CLIP!Spotul video este intr-o rezolutie proasta, dar pe tv arata mult mult mut mai bine. La final pe tv intra si cartonul cu colaboratori, pe asta nu e. Legal Racing are pe carton pozitia de top sus, pe centru.

Lista partenerilor media inca continua.
Va mai aparea un spot cu reclama la Legal Racing in cadrul evenimentului, daca nu e prea mare il voi atasa.

aleks 12-10-05 17:25

super fain clipul. cine l-a facut?

vuduBoy 12-10-05 18:30

foarte tare clipu! 8)
si apropo sebastian..pe ce program tv da spot-ul? :P

shadowro 12-10-05 18:45

eu l-am vazut pe protv
nu stiu daca cel national sau protv galati

SEBASTIAN 12-10-05 22:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
eu l-am vazut pe protv
nu stiu daca cel national sau protv galati

PROTV

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning