![]() |
:wink:
|
Frumos,a fost chiar superb, am fost inebunit c am vazut acolo, felicitari tuturor concurentzilor si in special d-ui Relu(decibelu')a fost superb:D :wink:
|
BRAVO!! ff frumos a iesit ! felicitari tuturor concurentilor si organizatorilor. nici nu ma asteptam sa iasa asa bine d prima data. tot asa si sper k la anul sa fie si mai multi participanti inclusiv noi cei de la incinte.go.ro :wink: . as ruga, dak se poate cei care au poze sau filmulete sa le urce p site mersi
|
Re:
niste clasamente se poate?media am inteles ca a fost in jur de 136.
|
4 Attachment(s)
POZE:
|
4 Attachment(s)
Inca
|
Stie cineva ce premii au fost?
|
Suntem in drum spre Cluj... Ducem pareri bune cu noi. :) Revenim cu comentarii mai tarziu. Momentan imi sar degetele pe tastatura si trebuie sa corectez prea des. :lol:
|
iti dai seama ca nu s-au strans bani destui si pt. premii.
bravo, organizarea a fost beton si frumos din partea lor ca au asteptat toti participantii. nota 10. |
Re:
Quote:
Speram la urmatoarele etape sa oferim si alte premii, aviz amatorilor. Vom anunta din timp... |
poate data viitoare o sa fie mai mediatizat, sa afle mai multa lume de concursu' asta
|
un singur cuvant am gasit pe masura sa descrie evenimentul, acesta este: SELEKT ;)
pun pariu ca nimeni nu a venit pentru PREMII si a fost MULT mai fericit cu cupa. |
Quote:
|
A fost frumos ca a fost lume putina si civilizata, iar baiatul care baga senzorul in masina, cu sapca albastra....super de treaba, m`a lasat sa imi masor si eu decibelii...asa neoficial, intr`o pauza.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning