![]() |
Re: ShoDesign & Tuning
Quote:
In prima faza a fost un speedfight zb apoi l-am transformat in speedfight rcup, iar piesele de tuning folosite de peugeot sunt calculate , tuningul NU IL FACI DUPA URECHE doar de dragul de a avea un aspect mai sportiv si mai agresiv ,tuningul se face pentru a face performanta si a avea mai multa putere |
Acum am ridicat evacuatea voi pune poze deseara
|
Asteptam cu drag!
|
4 Attachment(s)
cum v-am spus mai devreme am primit evacuarea
Gianelli cromata urmeaza saptamana care vine sa primesc si a 2-a evacuare si restul pieselor din Germania:) va voi mai tine la curent acum ma duc sa mai comand si ultimele piese de care am nevoie saptamana asta sper sa ridic piesele de la vopsit:D, daca le ridic in maxim 2 saptamani scuterul va fi gata :!:am o mare rugaminte si intrebare: de unde fac rost de o baterie de 30 de amperi foarte mica ca dimensiuni? multumesc anticipat:):!: |
Doua evacuari :lol: woow !
|
Ce doua evacuari wa?
PS : Cutie de-asta am primit si eu la a mea :D :D Sa pui poze cand o ai pusa pe scuter. |
tobele astea la scuterele pe carburator stiu sa se faca auzite :x
|
Quote:
|
Ups !?
2 Evacuari ? Si cum faci ? Din cilindru scoti 2 iesiri ? Sau ai planuri mai mari pentru 2 Cilindri in linie ? |
cat ai dat pe toba ? :-)
|
nu stiu, la sfarsit o sa iti pot spune cat m-a dus evacuarea:)
|
Verifica Inbox-ul putin te rog.
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoase "piese" adaugi tu la scuter... am mai vazut la scuter cu 2 iesiri (doar in poze)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning