![]() |
Re:
Quote:
@SiLoTh: draguta fata ;) |
Re:
Quote:
o sa te trezesti la 24 de ani .. intr-o vineri .. la 8:23 PM ...... |
Primul sarut a fost pe la 16 ani, cu o colega de clasa careia i se pusese pata pe mine, dupa care a urmat colega ei de banca care arata mult mai bine si cu care am si fost vreo 2 luni, pana m-am prins ce urmarea ea de fapt. Nu ma plang insa, exchange-urile dintre noi erau foarte placute hehehe.
Probabil cel mai mult m-am implicat intr-o relatie chiar inainte sa plec din tara, cand aveam 19 ani, iar ea de-abia implinise 16. Ne-am intalnit intr-o vacanta in Grecia, si nici acum nu-mi vine sa cred cat de rapid ne-am cuplat, nu stiu daca au fost cateva ore dintre cand ne-am vazut si ne-am luat in vorba pana la primul sarut. Evident, odata ajunsi inapoi in Romania, au urmat complicatiile obligatorii cu parintii, care nu prea erau de acord, dar am trecut peste asta, pentru ca eram indragostiti pana peste cap. Cam pe atunci implinisem si un an de cand aveam carnetul, asa ca ai mei s-au incumetat sa-mi dea Lancia, ca pana atunci forjasem Daciile, si uite asa s-au impletit in modul cel mai frumos femeile si motoarele, mai ales ca si ei ii placea cand faceam curse pe Centru 8) Ca toate lucrurile bune, trebuia sa se termine undeva, si eu am fost cel care-a incheiat relatia, nu prea am fost diplomat si cred ca am facut-o sa se simta destul de prost, dar toti gresim uneori. In concluzie, daca e sa iti faci de cap, cred ca cel mai bine e sa o faci in anii de liceu, ca dupa aia mai cresti si incepi sa te gandesti si la consecinte, si la viitor, blah blah blah. |
Interesant , dar de ce trebuie o relatie inchisa .... urat ? De ce trebuie neaaparat sa-l faci pe celalalt sa sufere ? Cu ce te face chestia asta sa te simti mai bine ? Raspunde-mi si mie la intrebarile astea te rog frumos ,si sa nu-mi spui ca o faci din greseala , ca dupa o relatie mai lunga in care ai pus suflet si tot tacamul , nu faci greseli de genul asta, cel putin .. eu pana acum nu am inchis nici o relatie la modul .... nu stiu , intr-un mod urat , gen - \"Te-am inselat , aia e mai buna decat tine , si am hotarat sa raman cu ea , cu toate ca o stiu de cateva zile , si poate e o mare curva , ma risc, sa te pierd pe tine , persoana pe care o stiu de atata amar de vreme , si stiu ca nu mi-ai face niciodata nimic rau ... si bla bla bla , totusi eu o aleg pe ea , deci tot ce a fost intre noi .... a fost .. si .. gata nu mai e,pa.\"
De ce trebuie sa o termini la modul asta ? Cand poti foarte lejer , chit ca minti , sa spui frumos , nu mai vreau sa continuam deoarece bla bla bla , se gasesc 2-3 motive mult mai ok decat .. De ce trebuie sa se termine asa ? Ca cel care o patzeste sa inceapa sa faca la fel ? E un rahat de cerc vicios ... Niciodata sa nu eziti sa iti inseli ... de langa tine , o sa regreti , la un moment dat , o va face ea .. si vei regreta .. cel putin eu asa am patzit , si nu a meritat , nu a meritat de nici un fel , regret enorm chestia asta , inseland ... pierzi din interesul care il porti respectivei ... Consecintzele sunt urmatoarele : -Tu o vei baga pe ea in seama 50% din cat o bagai pana acum , automat ea se sperie , vede ca ceva e in neregula si ... e .. o scumpete .. Daca nu .. si totul merge , si toata ziua , ii amintesti ca o iubesti , doresti , as mai zice dar =)) ... nu e voie , si tot asa , ea si-o ia in cap .. si .. PA deci , a zis bine tipu din USA , tre sa-ti faci de cap ... mai incolo rel. serioase ;) |
dar stiam mai santos
acum: boys just wanna have fun mai incolo: treburi serioase |
Santos, poate stii versul acela de la Parazitii: \"Eu nu mi-as imprumuta 50 de dolari pana maine\". Daca ar sti fetele ce ne trece noua prin cap 90% din timp, nu s-ar mai combina nici una cu noi :?. Eu inca nu am fost intr-o relatie in care sa pot afirma ca daca am posibilitatea sa-mi insel prietena nu as face-o. Aia se cheama casatorie, si mai am pana atunci. Cat despre ce spui tu cu terminatul relatiilor, asta e viata, din cand in cand ti-o iei peste bot. :lol:
|
Santos, intr-o relatie se ajunge la un moment dat in care unul dintre \"parteneri\" nu mai da doi bani... se indragosteste de altcineva si pur si simplu nu-l mai intereseaza k au fost 2 ani 5 luni, chiar daca l-a iubit, chiar daca a tinut la el... nu mai exista pt ea / el, are doar ochipt celalalt, si d-asta se termina urat toate relatiile...
PEACE :peace: |
foarte adevarat mr.nice :)
intrebarea e: noi ca baieti...facem la fel ? |
pai daca a zis ca unu dintre parteneri.....
ce crezi ca se referea numa la lezbiene????? |
Re:
Quote:
da mah....tu de cant timp te-ai despartit de respectiva? intelg nu a fost cel mai misto sentiment! da get over it man!!!! tu in toate relatiile vezi ceea ce ai patit tu....nu e bine....vrei sa ramai cu complexul asta toata viata? |
Re:
Quote:
du-te si da biletzele la femei pe strada cu nr. tau de telefon si cu id`ul tau de messenger ... ;) |
ironieeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stai mah calm |
Re:
Quote:
|
bwey...glumea si omul...nu e cazu sa va certati din cauza asta :D
|
unde era gluma ? n-am vazut-o ..
anyway... nush de ce se mira baiatu ala ca am luat foc... te astept pe messenger prietene ... sa-ti explic vre-o doua .... da ? (rafast...) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning