![]() |
Re: AG 78 MHI
Ingrijita masina...o vad mereu la mine la Liceu ( Nr.2) ;)
|
dar pe mine ma intereseaza anul din cat este .......si pretu poate mai negociem..?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am sa adaug si cateva poze mai vechi...
Am inteles ca acum masina este lasata mai jos :D Asteptam pozele de la Mihai |
4 Attachment(s)
Am taiat din arcuri la masina si am lasato mai jos.Voi ce spuneti?Am facut bine?Ma afecteaza la planetare pozitia bratului ca sa schimbat?
|
nush ce sa zic mie imi bateau cele vechi dar erau cam praf vezi si tu acuma!
|
Arata foarte frumos.
Garantat nu vei avea probleme la planetare;) O idee despre semnale si Lucas-uri...fa-le cu un pic de spray negru sa nu mai iasa asa in evidenta...fa-le mai discrete;) |
Arata foarte bine masina,felicitari !
|
Am si eu o intrebare.
Daca ii pun teu telescopic de camioneta mi-o inalta cu mult? |
Quote:
|
nimic nou?
|
La ce te-ai referit cand ai spus "nimic nou?"
Pai eu ias face mai multe dar bugetul e mic,si pana la urma mas da peste cap si tot as reusi dar nu se mai merita ca din ce in ce se imputineaza DACIILE si eu sa ma aleg cu bani bagati in ea,si tot dacie ramane tot confortul ala mil da;) Pai eu ias face mai multe dar bugetul e mic,si pana la urma mas da peste cap si tot as reusi dar nu se mai merita ca din ce in ce se imputineaza DACIILE si eu sa ma aleg cu bani bagati in ea,si tot dacie ramane tot confortul ala mil da Te rog sa folosesti functia Edit ! |
asta cam asha e....oricum le vor scoate din circulatie..
|
Pana atunci mai este ceva timp.
|
Dupa cum vam povestit am taiat din arcuri fata spate;) iar dupa ceva timp 3 zile 4 cam asa nu imi mai amortiza gropile se auzea impactul la gropi ca la un fier pe fier. Spre surpriza mea ca decat telesopurile fata au curs. Ori cum am scimbat arcurile si telescoapele si pe fata si pe spate;) nu leam pus noi,exceptie fac doartelesoapele spate;) ;)
Si sa va mai spus o veste ca dacia 19 LAC ,cea care erea vopsita portocaliu cu negru care a fost a unui tovaras de al meu nu mai exista deoarece sa rasturnat cu ea;) am sa pun poze sa o vedeti. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning