![]() |
Re: Ford Cougar -1973 (tuning)
2 Attachment(s)
|
7 Attachment(s)
mai este de munca pe masina,,,,,in momentul de fata e complet functionala si merge extraordinar de bine,,,,ramane de facut tobe,putin de lucrat la dizainul exterior,inauntru ramane asa,,,,,,iar despre vopsea si genti pot sa le raspund celor care au obiectat la aceste doua aspecte ca::::anul acesta masina arata asa iar la anul poate sa arate in cu totul altfe,daca ne raportam doar la vopsea si genti.........
|
O remarca. In poza cu janta de pe fata ... aripa este foarte in valuri. Inainte sa o revopsesti sper ca ai in plan retusarea acestor mici greseli :) in rest cum am zis si mai inainte arata foarte oke.
|
oricum arata mult mai bine decat era inainte :D la ce culoare te gandesti?
|
Arata mai bine ca inainte nu zic ca nu, dar degeaba are culoare frumoasa daca e prost finisata. In asta consta toata frumusetea, detaliile.
|
e o masina foarte veche,,,,,finisajele in exces de detaliate nu isi au rostul,parerea mea oricum asa a iesit cu meseriasii de la noi care pretind foarte multi bani si nu intotdeauna le iese munca perfect,,,,eu sunt multumit,nu in totalitate dar per ansamblu a iesit frumos,,,,,,,,,ma candesc la anul sa o vopsesc negru mat si sa-i schimb si pielea in interior
|
Quote:
|
Nu poate sa conteste nimeni ca masina asta in sfarsit arata si ea...a masina :-P
|
frumos arata, dar, cu actele de Big Aple cum "mergi" pe strada cu ea?
Ca de investit, se tot invetsesc bani in ea, merita "deranjul"? ce pret ai pune acum pe ea, asa cum e? |
RESPECT munca , banii si pasiunea care s-au investit in acest proiect dar masina arata exact ca o femeie machiata strident .......arata bine dar si-a pierdut tot farmecul original ..............:???:
|
Nu te supara pe mine dar ai zis exact cum fac cei de pe thredul dacia, unde toti zic laso simpla nui pune aia , ailalta etc.Toata lumea in general am observat ca vor sa faca masina cat mai simpla.Pai atunci unde e tuningul ? atat la motor cat si la design.
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar asta este parerea mea. EDIT: Intradevar e o masina veche si multi ar fi pentru sa ramana cat mai originala.Dar asta nu inseamna ca arata mai ciudat daca ar fi modificata. |
O masina poate fii modificata si fara a primi spoilere, fibra sau alte elemente estetice, poate avea aceeasi linie originala insa un motor cu totul deosebit, un tren de rulare revizuit si upgradat, atentie deoarece se confunda tuningul cu stylingul foarte usor!
|
Deci daca unei masini ii pui un kit de bari,jante,praguri,faruri ,stopuri , etc nu se considera tuning ?
Eu pe majoritatea site`urilor vad ca sunt sectiuni cu Tuning exterior.Deci cred ca se zice si tuning nu numai styling. Nu stiu cum e normal dar eu asa credeam. |
O definitie banala provenita de pe wikipedia:
Quote:
PS: exista si vice-versa, masini radical modificate la exterior insa dpdv motor sa fie stock, sau cea mai buna varianta ..... cu ambele tipuri de modificari! Sper ca acum intelegi unde am batut cu postul initial! |
Am inteles acum unde bateai tu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning