![]() |
Re: Manuala vs. automata
Quote:
eu cunosc problemele pe care le are noua cutie automata de la MBz. Inafara de aceasta celelalte mai vechi erau foarte bune. |
Quote:
Daca era vb aici si de secventialele cu +/- (ca la motocicleta ) atunci nu ma bagam prea tare pt ca nu le cunosc asa de bine....asta este, n-am condus Ferrari :cry: |
Quote:
|
manual, ca e de condus sportiv. si consumu e mai mic, ca la automat tre sa turezi sa mergi tare
|
Quote:
|
Quote:
|
Personal as alege oricand una manuala, eu vreau sa conduc masina nu ea sa ma conduca pe mine ;)
|
Quote:
|
Quote:
Automatele sunt pentru lenesi, sau pentru cazuri extreme cum ar fi Bucurestiul ;) |
Quote:
|
daca vrei performante mai bune manuala...iar daca vrei sa conduci mai lejer automata..
|
Cine ti-a spus tie asta ? Ultimele cutii automate cu doua ambreiaje dau clasa inclusiv la performanta cutiilor manuale. Cand o sa schimbi tu treptele cam in 10 milisecunde sa postezi un film pe forum.
|
Quote:
|
Sunt tot cutii automate, nu sunt din alea clasice dar sunt automate. Eu cel putin nu as putea spune ca un Golf DSG, Veyron, Porsche PDK sau M3 DKG au cutii manuale. Nu cred ca a stabilit nimeni ca la capitolul automate intra doar cele clasice :).
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning