![]() |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
am sa incep prin a spune ca nu mi place
bineanteles e o chestie de gusturi ce se afla intre faruri shi in locul siglei masinii ? pe mijlocul spoilarului fata in loc de plasa pare a fi un radiator sau ceva dar nu seamana absolut deloc geam spate foarte ciudat nu cred ca ar putea exista asa ceva in realitate eleronu de ce e prins ? pare cam sinistru pragu ala parca nu i deloc de acolo nu se potriveste nu exista simetrie intre geamurile din spate ceia ce denota ca masina asta are 3 usi, pe partea din care o vedem noi una , iar pe partea cealalta 2 culoarea nu prea i se potiveste per total nu imi place cu sigurata s a muncit mult la ea are shi multe + uri e coborata nice dar chiar shi asa rezultatul final mie nu imi place |
1 Attachment(s)
sincer dupa ce m-am uitat mai bine nici eu nu sunt prea incantat :(
si partea aia cu usile se vede de la o posta cum drq n-am vazut-o????????? rtebuie sa o modific neaparat. plm deja am pus pt concurs ce bou sunt ms mult flow dar ideea asa... iti place? |
2 Attachment(s)
ultima mea creatie...am invatat multe cu ea...si astept comentarii
|
tari insemnele de pe capota si de pe lateral :lol: :lol: :lol:
urate rau neoanele ,strica tot aspectul masinii , fara ele cu siguranta ar fi aratat mult mai bine per total e ok |
tuning
tema de casa: se ia una bucata Megane Coupe si se prezinta variante de tuning virtual...elemente obligatorii:lambo dors, roti minim17, culoare turbata fara viniluri :wink: eleron model celica...astept vaiante ...masina va sta la dispozitie si pentru poze daca e necesar :wink:
|
bring'em on!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
sa vedem ce iese :twisted: :twisted: :twisted:
|
2 Attachment(s)
pareri va rog :D
|
Foarte frumoasa! I-am aratat-o cuiva si nu s-a prins ca e virtuala. Bravo!
|
ms :)
|
foarte frumos lucrata dar nu inteleg de ce ai mai pus semnul lexus pe grila dintre faruri, simplu rullez :wink:
|
2 Attachment(s)
inca una mica.... :D :D :D
|
dap... :wink:
|
1 Attachment(s)
nu`s din brasov :D sa sunt cu virtual tuningu :D
corrado |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning