![]() |
Re: Citroën Bx in progress
imi place bara spate...sper sa dai de bani sa o poti finaliza :)
|
1 Attachment(s)
ms... momentan o sa le fac cumva... si la anul va veni o vopsea completa ... mi`a picat pe rosu mat !
ceva de genu ;)(o sa dea f bine pe masina... masina avand unghiuri ciudate ;)) |
are cumva perle in ea? asa pare...
P.S am la mine in judet un BX de vanzare...doreste 350 de euro(prima strigare), rosu ca al tau. |
nu ... va fi simpla mat !
momentan masina trage cum trebuie (ma rog doar motorul) caci pana la roata se pierde f mult .. abreiajul nu tine ... cu toate ca este nou .. cand o sa`i gasesc alta cutie o sa schimb si kitu de ambreiaj cu unu mai puternic ! asta este prioritatea pana la anul ! am si vise de 4x4 ... dar mi16 4x4 pentru o donatie ... mai greut gasim [prin ro ! si oricum nu rezista cutia de transfer la cuplu (trebuie adaptata !) |
Foarte tare Citroen-ul tau...il admir mereu cand trec prin spate pe la "Caraiman" ...si mai era un CX parca...nu l-am mai vazut....oricum BX-ul e frumos, frumos ;)
|
1 Attachment(s)
hey ms... cx`u este la reanimare ... primeste o inima mai rar vazuta pe la noi ;)
Mai nou masina are o gaura in capota :lol: desigur va fi peticita cu pexiglas + inca ma gandesc cum sa fac admisia ... sa nu arate prea urat ... vreau ceva subtil ! Practic e capota de backup ... doar de moft :D |
|
deocamdata un look mult mai stock :D sa nu bata la ochi ce dra* :-)
http://www.postimage.org/TsL5miJ.jpg http://www.postimage.org/TsL5SJA.jpg sper sa`mi permit pe viitor sa o tin doar de dat... sau de duminica ! ma axez mai mult pe performanta ;) |
felicitari pt munca depusa la masina ! stiu ce inseamna si iti urez numai bafta cu ea
|
2 Attachment(s)
multumesc mult :D pana acum numai rezultate bune cu dansa ... din pacate , zornaie cutia .. e pe cale sa faca poc :lol:
mai repet o data sa nu mai existe vorbe aiurea , masina are 0.8 in turbina , decat mai multa motorina , 110 cai la baza 250nm , cred eu ca acum sunt undeva la maxim 120-125 de cai si 280 nm ;) dupa ce voi monta o cutie mai rezistenta .. voi umbla si la aer :-) In martie e posibil sa o fac bucatele.. si sa fac alta .. urmeaza sa vedem cum merg lucrurile ! |
Salut nebune! Frumoasa masina..n-am ce zice!
Am banuit bine ca ti-ai pus turbo :D ...Prea tzasaie cand treci prin cina :P app ne cunoastem :) |
da boss , te stiu ;) las ca si pitic a crezut ca am fluier dinala pe esapament :lol:
|
ce bine poate sa arate "cascarabeta"...
Foarte tare!...Felicitari pentru felul in care arata. |
ms , imi pare rau pt ea ca nu am posibilitatea sa imi pun ideile in aplicare ... acum este la jumatate din potential ... chiar daca nu este o masina tocmai frumoasa! toti banii pe care oricum nu prea ii mai am :lol: ii bag la partea mecanica ! unde nu se vede... dar se simte :twisted:
acum se pare ca un prieten a preluat ideea , si o sa`l ajut sa`si creeze un bx cu aceasi motorizare ;) din fericire el are posibilitatea de a tine masina foarte frumoasa estetic ! si nici nu este break ! vom vedea ce va iesi ! |
se poate inchide topicul !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning