Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   LICENTIATII ATACA NELICENTIATII PROVOACA! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7816-licentiatii-ataca-nelicentiatii-provoaca.html)

SEBASTIAN 08-09-05 15:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

eu nu ma pricep la chestii din astea . eu stiu ca unde particip fac tot posibilul sa cistig si atunci cind se si intimpla simt cum pasiunea mea pt masini....... a ramas la fel

Da ti-ai dorit cu adevarat sa gusti din mirajul succesului.
Felicitari!

la nivelul la care pot desi nu de poate numi succes dar e totusi ceva decit sa stai pe mergine si sa chibitezi

Felicitari!
Esti un exemplu!

bogdan_kwx 08-09-05 15:26

cel mai bun turbo cu tractiune pe o punte este ......UGA(parerea mea)

SEBASTIAN 08-09-05 15:27

Reprezentanti Licentiati!

Speram ca alturi de noi la start sa fie LICENTIATI care intradevar au de aratat ceva, desi orgoliul ne-ar cere sa-i punem putin la punct pe cei de acolo care vorbesc mult si nu conduc bine.
Speram sa vina la start cei mai buni.

hasky 08-09-05 15:28

sebastian ne stim de ceva vreme si eu cred ca in momentul actual cursele auto gen liniute isi pot permita sa faca provocari altor genuri si invers, tocmai am vb cu cativa amici din UK si am aflat ca pe la ei astfel de provocari sunt la ordine zilei , kit ca se fac pe circuite inchirate[posibilitatiile lor evident, nu se comenteaza], dar e un lucru cert in anglia se intrec lunar pilotii de raliu,dragstar, diferiti membrii din cluburi etc... nu vad de ce la noi nu s ar putea realiza un gen de astfel de eveniment chiar periodi[miza ar fii mult mai mare,la fel si prestigiul celor ce castiga], iar dupa cateva curse castigate nimeni nu te va mai pute numi PUTAR, LINIUTAR etc... cam asta ar fi parerea mea.

bogdan_kwx 08-09-05 15:29

la masini autohtone 100% -SUA

SEBASTIAN 08-09-05 15:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hasky\"
sebastian ne stim de ceva vreme si eu cred ca in momentul actual cursele auto gen liniute isi pot permita sa faca provocari altor genuri si invers, tocmai am vb cu cativa amici din UK si am aflat ca pe la ei astfel de provocari sunt la ordine zilei , kit ca se fac pe circuite inchirate[posibilitatiile lor evident, nu se comenteaza], dar e un lucru cert in anglia se intrec lunar pilotii de raliu,dragstar, diferiti membrii din cluburi etc... nu vad de ce la noi nu s ar putea realiza un gen de astfel de eveniment chiar periodi[miza ar fii mult mai mare,la fel si prestigiul celor ce castiga], iar dupa cateva curse castigate nimeni nu te va mai pute numi PUTAR, LINIUTAR etc... cam asta ar fi parerea mea.

Stai linistit ca nu la mine s-a referit vorbea de altii, nici macar nu au avut tupeul sa-mi spuna mie asa ceva in fata.
Dar ma doare cand unul ca astia iti spun de exemplu tie asa.
Nu, am specificat pe mine m-au menajat, pentru ca le era frica ca-i chem sa-i execut, au incercat putin dar au batut repede in retragere.
E clar ca de aici noi avem de castigat in timp ce ei mult mai putin.
Cota noastra ar creste si daca-i batem pe ici pe colo au mult de pierdut.
Oricum er fi EVENIMENTUL ANULUI!

SEBASTIAN 08-09-05 15:38

Re:

Quote:

Da si cred ca le rupe toate NOVELE de grupa NOVA.

Skma 08-09-05 15:40

De abia astept :peace:

SEBASTIAN 08-09-05 15:41

La Renault 5 turbo KWX si GAM.

bogdan_kwx 08-09-05 15:42

Re:

Quote:

Quote:

nu pe toate. e una de TM cu galben care are motor de golf si merge .......bine mai bine ca a lui alex....crede-ma dar aia e ...hibrid

SEBASTIAN 08-09-05 15:47

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

nu pe toate. e una de TM cu galben care are motor de golf si merge .......bine mai bine ca a lui alex....crede-ma dar aia e ...hibrid

Sti ce aia grupa NOVA. Vrei sa-ti spun sau ai realizat.
Sunt NOVA cu motor Dacia pe injectie doar cu anumite modificari.
Aia cu motor de VW e la grupa H si mai e una bomba de la Resita cu motor VW 1,6 preparat full de 17000euro motorul.

bogdan_kwx 08-09-05 15:56

da, asa e , la grupa nova dar oricum grupa nova e ...pe cale de disparitie

SEBASTIAN 08-09-05 16:01

Re:

Quote:

da, asa e , la grupa nova dar oricum grupa nova e ...pe cale de disparitie

Da asa e , multe sunt pe cale de disparitie acolo.
Insa echivalentul ala este.

SEBASTIAN 08-09-05 16:06

Participantii deja nominalizati sunt rugati sa se prezinte impreuna cu masinile lor si daca trec si cateva victime celebre e si mai bine.

JKV 08-09-05 16:16

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"andreitentean\"
Quote:

Originally Posted by \"JKV\"
Eu (ca sa nu generalizez) nu prea mai am incredere in actiunile tale.

si atunci de ce te mai implici intr-o discutie initiata de acest Sebastian care nu prezinta incredere.
serios. de ce?

Cred ca din postura lui are acest drept.
In definitiv nu noi suntem cei care ingropam etape ci el e unul din ei.
M-am dus la Ploiesti sa-i ajutam sa facem ceva frumos dupa ce renuntasem la orice orgoli iar reprezentantii lor nu au fost in stare in stare sa ajunga la o intalnire programata cu doua ore inainte.
Noi eram in Ploiesti si ei trebuiau sa se deplaseze 3 km si nu aveau cu ce , afara ploua...
Sa spuna ce vrea , dreptul lui, insa can e vorba de organizari sa se abtina.

Il locul tau m-as abtine si nu as mai arunca gaz pe un scandal aprins de tine. Cat despre etape anulate..... nu eu ma mandresc cu una pe pagina principala 4tuning.

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning