![]() |
Re:
Quote:
Felicitari! Esti un exemplu! |
cel mai bun turbo cu tractiune pe o punte este ......UGA(parerea mea)
|
Reprezentanti Licentiati!
Speram ca alturi de noi la start sa fie LICENTIATI care intradevar au de aratat ceva, desi orgoliul ne-ar cere sa-i punem putin la punct pe cei de acolo care vorbesc mult si nu conduc bine. Speram sa vina la start cei mai buni. |
sebastian ne stim de ceva vreme si eu cred ca in momentul actual cursele auto gen liniute isi pot permita sa faca provocari altor genuri si invers, tocmai am vb cu cativa amici din UK si am aflat ca pe la ei astfel de provocari sunt la ordine zilei , kit ca se fac pe circuite inchirate[posibilitatiile lor evident, nu se comenteaza], dar e un lucru cert in anglia se intrec lunar pilotii de raliu,dragstar, diferiti membrii din cluburi etc... nu vad de ce la noi nu s ar putea realiza un gen de astfel de eveniment chiar periodi[miza ar fii mult mai mare,la fel si prestigiul celor ce castiga], iar dupa cateva curse castigate nimeni nu te va mai pute numi PUTAR, LINIUTAR etc... cam asta ar fi parerea mea.
|
la masini autohtone 100% -SUA
|
Re:
Quote:
Stai linistit ca nu la mine s-a referit vorbea de altii, nici macar nu au avut tupeul sa-mi spuna mie asa ceva in fata. Dar ma doare cand unul ca astia iti spun de exemplu tie asa. Nu, am specificat pe mine m-au menajat, pentru ca le era frica ca-i chem sa-i execut, au incercat putin dar au batut repede in retragere. E clar ca de aici noi avem de castigat in timp ce ei mult mai putin. Cota noastra ar creste si daca-i batem pe ici pe colo au mult de pierdut. Oricum er fi EVENIMENTUL ANULUI! |
Re:
Quote:
|
De abia astept :peace:
|
La Renault 5 turbo KWX si GAM.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Sunt NOVA cu motor Dacia pe injectie doar cu anumite modificari. Aia cu motor de VW e la grupa H si mai e una bomba de la Resita cu motor VW 1,6 preparat full de 17000euro motorul. |
da, asa e , la grupa nova dar oricum grupa nova e ...pe cale de disparitie
|
Re:
Quote:
Insa echivalentul ala este. |
Participantii deja nominalizati sunt rugati sa se prezinte impreuna cu masinile lor si daca trec si cateva victime celebre e si mai bine. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning