![]() |
Re: Poze cu masinile dvs
Frumoase poze. Imi place ca tu tot timpul faci poze in decoruri de-astea. Pare mai sinistru. Felicitari!!!
Pana am scris eu post-ul asta Viky mi-a luat-o inainte si ea a fost prima care te-a felicitat.:)) |
pai n v-ati obisnuit pana acuma cu pozele reustie ale lui gabi?faine pozele gabi....si totsui nu ai zis cat vrei ....informeaza lumea nu lasa impresia ca totul e pe gratis si pe ochi dulci:oops:...felicitari pt poze ink o data...:lol:
|
Chiar man,deschide-ti un business;))...
|
"Ma numesc ZBENNG si vreau sa iti spun ca pozele facute de Mad is nasoale si ca ele e cu putin bun gust, unghiurile e naspa si aparatu nu e cu megapixeli dinaia multi , daca nu ma crede cineva ii pot citi toata fisha tehnica la aparatu lui si sa zic de ce al meu e mai bun "
Pretenii stiu de ce... Gud Jiob Mad:woowoo::woowoo: |
zbengule nu te mai zbengui!
nu vrei sa mananci megapixelii aia unu cate unu? ca oricum nu conteaza..dar ce sa stii tu. cred ca sunt mai multi megapixeli decat IQ tau. asa ca dute tu cu fisa tehnica ca poti sa ti'o bagi undeva. |
Quote:
|
am inteles mesaju' da am vrut sa fac niste caterinca
|
Ba mushtiuc !!! Vezi ca faci caterinca pe topicul meu, ai grija !... :-)
|
Quote:
|
Baieti urmeaza sa urce Mad niste poze =p~ , numa atata spun , seria 6 , S500 kit AMG , S8 =p~ numai eu stiu ce poveste am trait azi :D hai Gabi spor la treaba si nu ne mai tine atata in suspans ^:)^
|
nice. nu stiam ca avem s8 in botosani
|
e din 2002 , la exterior nu arata deoarece nu mai are jantele lui si sunt de A8, dar e S8 adevarat dupa ce deschizi capota sau cand vezi ca ai 210 cu a 3-a :D
|
1 Attachment(s)
Graba strica treaba !!! Incet ca apar si primele poze. Hai ca va urc una ca demo ... :))
|
Bine maD ... imi place ... :D ... tine'o tot asa in continuare :D
|
Hai maD odata ca ard de nerabdare sa vad ce bijuterii de poze ati mai facut cu bijuteriile alea de masini.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning