![]() |
prea multa vorba ... ati scris de nu`mi vine sa cred .. io zic sa venitzi cu totzii pe 17 la constantza sa ne imbatam si sa o comitem :) ...
:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: fetele shtie cum e cu dragostea .. ce cuvinte frumoase zice unele din ele .. carmen ... WOW |
Mai tu faci misto? :eyebrow:
|
Re:
Quote:
:pelvic_th :) io nu mah ... k dupa aia mi`o iau la cap :arrow: :bat: io am citit atent ce ai scris aici :paper: si mi`a placut :writers_b nu fac mishto asa k linishteshte`te :) .... hai contunuatzi k imi place ce ati scris in o zii de cand nu am mai intrat .. mai devreme am citit si ce a scris ambra cu scara ierarhica si am ramas :shock: :yikes: |
Eu nu mai zic nimic :lol:
Decat lui B|sh0p ii mai spun ceva ca mi-e simpatic :lol: :lol: Eu mereu am preferat compania baietilor iar fetele care imi sunt prietene sunt super fete (dar combinate, nu cereti telefoane :lol: ) Asa ca daca voi spuneti ca majoritatea sunt de o moralitate indoielnica, o sa va cred, ca aveti mai multa experienta in domeniu. Si la facultate am colege la locul lor, dar mai am si o exceptie :lol: Una de se crede super femeie si ne povestea intr-o pauza ca un fost de-al ei si-a luat nu stiu ce masina si i-a spus s-o sune ca acum ca si-a luat masina vrea sa se impace cu el :shock: :shock: De o asa fata mi-as bate si eu joc in locul vostru :lol: :lol: Acum e si vina voastra ca in loc sa alegeti, culegeti... Dar de obicei parasutele ies in evidenta, va atrag atentia, va pun in miscare hormonii si dup-aia ramaneti dezamagiti... Gresesc? 8) |
da ai foarte mare dreptate shtii de ce ptr k fetele cumintzi cu \" \" de rigoare ... isi vad de treaba si nu tre sa se afirme intotdeauna parashutele .. parapantistele .. cum vrei sa le zici le place sa iasa in evidentza sa se faca remarcate ... dar shtii ... matza blanda zgarie rau ... si ... shtiu si eu fete cumintzi .. care merg pe burta .. si cand ajungi in pat cu ele .. un exemplu .. ptr k pana la urma se ajunge si acolo cu unule .. dau cu tine de peretzi si scot untu din tine ... si te mulg de parca ar mulge vaca :)) ... scuzatzi cuvintele de duh dar sunt binedispus ...
carmen ... e bine sa ai prietene d`astea dar am scris eu undeva odata .. o sa caut si iti dau aici sa vezi ... 2 minute sa caut ... |
nu mai shtiu exact unde e oricum ---- >
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=285 e legata de faptul k fetele au un simtz al turmei foarte dezvoltat ... daca una face ceva cealalata se ia dupa ea ... e vb de o minte inchisa .. citeshte posturile mele referitoare la faza cu mariot park ..s au ceva d genu ala |
Am citit ceva si n-am inteles nimic... :? Nu am timp si nici rabdare sa citesc tot ce e pe acolo...zau...
|
promit cand am timp sa`ti fac un desen
|
Re:
Quote:
|
pai stai ma calm ,ca asa ma gandeam si eu ,da` fata zice altceva ,plm , probabil a visat :lol:
|
Despre ce vb. voi ? ce am zis eu ? Cred ca e asa o mare confuzie!
|
eh, lasa, era o gluma :lol:
|
:) nu mai zic nimic
|
1 Attachment(s)
ete aici un \"ryder\" adevarat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
tie sigur iti plac baietii ? :roll: :lol: :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning