![]() |
Re: Intalnire Caraudio Bucuresti!!!
scz d off topic: ideea era sa zic k si eu sper sa fiu prezent si nu prezenta:-P:-P
|
Zice-se ca Sambata e super vremea afara, nu mai sunt decat 2 zile, dar poate reusim sa ne strangem, cei care se anuntasera, tot in parcare la Polivalenta, tot Sambata (18 Iulie), tot ora 17.00. Anununtati si voi prietenii, nu e mult timp la dispozitie.
|
Hai acolo , hai cu mine , sa te H-auzim mai bine ... :D
SKR , ti-ai luat masina ?! |
Dar ce ma, la ultima intalnire aveam masina? :)) A trecut o sapt abia :D Hai, va astept!
|
Intr-o saptamana s-a infaptuit lumea de catre Dumnezeu! Parca asa scrie in Biblie. Deci, ai fi putut foarte usor sa-ti iei masina in timpu asta, nu crezi?! ;)
|
Nu cred fiindca nu sunt Dumnezeu :twisted:
|
da ce-i cu intalnirile astea ?
|
Vino si vezi despre ce e vorba :D
|
ne intalnim , ne ascultam masinile unu la altu , ne mai sfatuim , mai glumim si daca se lasa si cu o bere rece cu atat mai bine...
|
Sa speram doar ca se va strange toata lumea buna :lol:
Din pacate tibitzu si bigu au treaba cu masinile, nu vor putea veni :( |
Deci iar doar pilula si animalutz? Amanam? Ziceti repede, nu mai e mult pana la 17.00 (din partea mea, ne distram si doar 3) :D
|
poate next weekend ;;)
|
Weekendul viitor e prea aproape de urmatorul weekend, adica EMMA Brasov, apoi la o saptamana dupa asta iar e prea devreme, deci, peste cel putin o luna.
|
a mai avut loc intalnirea sau se amana pentru alt weekend?
|
Nu se poate zice ca a avut loc, fiindca nu a venit nimeni. Urmatoarea data posibila este cel putin 15 August.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning