![]() |
Re: Club MATIZ
9 Attachment(s)
alex vt astea sunt o parte din modelele de jante care merg puse pe matiz . ele se gasesc de vanzare pe situri de aici din romania, intre 290 RON si 550 ROn. nu pot spune situl, dar am scris modelu de janta la fiecare in parte..asa ca le poti cauta, si daca chiar le vrei..cumpara... spor la treaba..ps: faina culoarea :lol: ele sunt pe 14 sau 15" . iti merg pe matiz..dar sa pui gume cu garda mica.. de genu 195/45-R14/R15. sau gume mai joase daca gasesti..dar sunt mai scumpe decat jantele..adik 195/40 sau :twisted:195/35 . toate bune,
|
scuze ptr dublu post.... stiu ca toate pozele cu jante prezentate sunt cu 5 prezoane..e doar poza de prezentare.. ele exista cu 4 si distanta de la matiz de 114,3. see ya'
|
nu cred ca exista nici un model din cele care le-ai pus tu, pe 13 cu distanta intre prezoane 114,3
|
Quote:
".....ele sunt pe 14 sau 15" . iti merg pe matiz..dar sa pui gume cu garda mica.. de genu 195/45-R14/R15. sau gume mai joase daca gasesti..dar sunt mai scumpe decat jantele..adik 195/40 sau 195/35 . ....." Asta a scris cel care a postat jentile! A spus ca nu sunt pe 13! 8) Pe 13 parca sunt numai vreo 4 modele...din cate stiu eu! :shock: |
exact..jentzile astea postate se gasesc de cumparat pe un site .... daca il vrei til dau pe un PM... si sunt numai pe 14..sau 15..
ca sa iti mearga tre sa pui gume mici in inaltime. |
jantele ca jantele ca se gasesc si in vitan da`le dracu... dar cu intalnirea aia ce se mai aude...
|
De ce imi stergi posturile?
|
Quote:
|
Ati murit, ma ?
|
:))) eu sunt pe moarte :d