![]() |
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
Quote:
Numai bine. |
100 de euro pt parcare e suma modesta? nu te supara dar cam cat e salariul mediu in spania de e o suma asa modesta? ca eu nu cred ca depaseste 2000.. si nu mi se pare deloc ieftin nici pt ei
|
bai dar carcotasi mai sunteti... pt o parcare subterana, masina e protejata de ploaie/vant/mizerie, cu spalatorie si cu paza permanenta.... vi se pare mult 100 euro/luna? raportat la un salariu de 2000 euro mi se pare chiar ok, ar fi ceva de genul 40ron/luna la noi.
e bine ca exista! la noi.... te certi si te bati pt un loc de parcare, am ajuns ca in epoca de piatra. avea dreptate cine zicea de locurile de parcare: nu sunt cumparate, nu exista asa ceva, sunt doar inchiriate de la stat! si apropos de civilizatie: pe spatiu verde, masini "parcate"... prind un loc liber si ma trezesc cu stergatoarele ridicate... i-am luat "locul" omului :lol: cat tupeu pe unii. Kent8, nu ma face al dracu sa iti iei ban iar... de data asta pe ip. termina cu jignirile. |
ca tot veni vorba de parcare:
domnilor care tineti cele 3 dacii din fata blocurilor astora: F*TETI 3 locuri de parcare cu jercile voastre ruginite cu roti dezumflate si nemiscate de ani!!! ce daca sunt foarte multe locuri aici? cand se umplu 3 in plus ar fi o minune! |
Quote:
Si eu sunt in franta de mai bine de 9 luni, in strasbourg. Si iti zic ca era sa o comit de f.f.f multe ori din cauza lor. E adevarat ca nu claxoneaza dar e la fel de adevarat ca dorm la volan si nu au nicio problema sa iti ia fata fara semnal,sa te claxoneze + flashuri daca te grabesti si te bagi printre 2 masini, sa mearga cu nesimtire pe banda a 2-a cu 30-40 cand ar putea sa puna semnal si sa se bage pe banda 1. Asa ca hai sa nu mai pupam in c*r strainii daca nu ii cunoastem cu adevarat. |
Quote:
|
Quote:
. Si cu locurile de parcare e o mare nesimtire la mine sunt locuri ingradite si sunt goale iar eu daca vin noaptea trebuie sa o las la mama naibii ca ala si-a luat 3 locuri de parcare si are o masina. Si inca ceva mi se par nesimtiti cei care nu respecta trecerile de pietoni, cei care dau muzica tare la semafor si mai e ceva.Cei care depasesc pe linia de tramvai |
~ewn~ ...ce sa zic, mersi de reply ...dar in romania o sa avem noi asa ceva in 2060..
|
Topicul s-a transformat in "Romanu' si locul de parcare"
|
ionut sa stii ca si cand ii tragi unuia masina din parcare tot de bun simt tine...
|
Quote:
cand am fost in germania sa imi iau masina frate.. autobahn, austria si un pic din ungaria BANDA 3 se folosea NUMAI PT DEPASIRI !! toti stateam pe prima banda si aia care voiau sa depaseasca depaseau unde aveau loc! si sa mor de am vazut un FLASH ! si daca depasea unu cu 100 la ora si din spate venea un porsche cu 300, tot oprea in curu lu ala da' nu ii dadea un flash nimic! SUNTEM NISTE TARANI |
Quote:
@Apache si eu am tras o masina care ma blocase (un cielo) si nu mai putem iesi din parcare, dar inainte l-am cautat pe rpoprietar cca 20 de min si deja eram in intarziere. Ideea e ca i-a cam trosnit cutia de viteze, dar nu am avut ce sa fac. Eu cand merg undeva si stau mai mult timp incerc sa nu blochez pe nimeni, daca stau max 10 min, mai blochez si eu, dar las masina pe liber (daca se poate) si pe avarii, sa stie omu ca vin repede |
referitor la tarani si parcari:) eu stau in oras, dar la casa si vis-a-vis de mine e un parc auto si opresc zilnic multe masini si imi iau locul de parcare mereu .... azi am plecat 5 minute si m-am intors, normal locul se ocupase DIN FATA CASEI MELE , si vad eu 3 baieti pe partea cealalta si il intreb pe unu..al cui e Seatu' asta si cica a unui prieten, roaga-l frumos sa il dea la o parte ca vreau sa parchez ..si apoi imi zice ca nu ca e al lui, si ii mai zic odata vreau sa il tragi de acolo ca acolo stau si vreau sa imi parchez masina dupa cum vezi TOATA STRADA E FULL .. la care el " Fantastic" :|
morala e : n-ai cu cine, NISTE TARANI |
Quote:
|
CORECT :) eu odata la servici la gagica-mea.. erau rare locuri de parcare si iese un tip.. si ii zic gagica-mii du-te si stai si tu in locu ala pana trag eu masina! nici nu ajung bine ca trage unu acolo si era sa dea peste ea! si m-am dus la el ce dracu ba nene dai peste fata aici ! am pus-o sa imi tina loc si el si ce ? e al tau? il platesti tu ..? si l-am facut cu ou si cu otet pe toata strada, toata lumea se uita! pana a venit un prieten si m-a calmat si l-a rugat pe ala sa dea masina ( ca il cunostea ) :| idiotz
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:52. |
- Copyright 2026 4Tuning