![]() |
Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitech
Tobele nu arata rau ... decat ca is murdare ... tevile pana la ele mi se par mai distruse ...
Si in plus nici nu am finante sa le schimb ... ar costa destul de mult inlocuirea lor ... |
1 Attachment(s)
Salutari ...
Mi-am schimbat numarul de la masina ... adica am transcriso pe numele meu. SJ 07 NFS ... chiar nu am stiut ce sa imi pun . Deja am auzit pareri pro si contra asa ca ... Important e ca mie imi place . Acuma .. ma bate gandul sa fac ceva insa nu stiu daca e rau sau bine : Cum am nr NFS ... ma gandesc sa imi fac un stiker ... cu Most Wanted ... si sa il amplasez undeva langa numar sau undeva pe bara ... habarn nu am ... care aveti ceva idei is bine venite ... atata rele cat si bune . Mersi ! |
dupa parerea mea abea ai scapat de kitch tuning deslipind abtibildele alea, acuma nu incepe iar cu ele... acum tu decizi ce vrei sa faci
cat despre NFS, eu as imagina-o mai usor pe o dacie "tunarita", dar daca tzie itzi place n-am nimik impotriva |
No Comment !
|
idem...:-P
|
Hai ca nfs...no comment , dar sticker cu NFS MW. Man plz stop it...
Daca vrei ceva fa un airbrush cu un model deosebit si original. NFSMW vezi pe daci alaturi de nike si Rieger... Daca inca nu ai bani inca, ai rabdare si fa totul la rand si incet. Eu as schimba tobele alea, sunt mult prea uzate... |
Era doar o sugestie ... primita la servici :D:D:D
Cat despre numarul de inmatriculare ... ii o placere personala ... Initial am vrut sa pun DTP - disturb the peace ... da .. cine stia ce insemana ... asa ca ... Fie ca o spune de faptul ca ii place ... fie ca nu ... important e ca toti stiu ce inseamna ... :) Si pt cei rai care spun ca numai daciile au de alea ... de cand se clasifica numerele dupa marca masinii ? in fine ... :) ma duc sa dau o tura cu 40km/h ... Salutare |
Man, am o intrebare la tine...cate ture ai la relanti??? dami un add pe [email protected] si vb. mai pe larg daca esti curios dc intreb
|
ma fratilor..de unde pot face rost de ceva praguri,spoilere si cam ceva piese de tunning ieftine si potrivite pt fiat punto? :)
am si eu un punto gri metalizat geamuri fumurii ceva neoane in fata si spate(in fata-deasupra si sub numar..pe spate-sub numar) interior rosu...arata destul de bine..dar vreau sai adaog ceva spoilere,dar nu prea gasesc sa se potriveasca...ma ajuta cineva? |
bun venit, sper sa ne vedem prin cj
daca se poate sa nu-i umplem threadu la nenea .. :) |
Quote:
ms...si poate chiar neam vazut prin cluj :)) la cate fiat punto am vazut de cand mi-am luat eu masinutza...nu mas mira daca nu neam fi vazut pe strada si scz cu faza cu umplutul paginii(cu pozele mele) dar nu stiam ca ies asa mari. |
:)) ... nu face nimic ...
Salutari la toata lumea . Weekendu asta nu prea am fost pe acasa ... :) Am vazut la bunica mea .... in huedin ... avea unu un ford .. si acuma era proaspat vopsit . Avea o culoarea neagra mată , la fel cu cel de la hyfonics ... super tare A zis ca numai 2 milioane la costat vopsirea :| ... oricum era tare . Pacat ca nu am facut poze .. Tare m-ar tenta si pe mine un mat de ala ... :x |
scuza-ma ca intervin, dar as vrea sa pastram topicul DESPRE MASINA. nu cu ce am facut fiecare in week end sau ce culoare are masina X sau Y. Categoria se numeste masina mea, nu pe la ce bunici ne-am plimbat si pe unde am mers, ce plimbari cu 40km/h am mai facut prin oras, etc etc.
asa ca as aprecia de acum incolo sa se scrie ON TOPIC, ca sa nu fiu nevoit sa incep sa sterg mesaje. Multumesc. |
Mi-am lipit si eu stikerul cu 4tuning.ro in sfarsit pe masina . arata bestial. ii fac poza mai tarziu .
OFF TOPIC : Mingile astea de tenis in multe privinte vad ca pot fi folosite ... am vazut pe YOTube ... pe una cum deschidea un Logan cu ajutorul lor ... interesant |
2 Attachment(s)
Poza cu Stikerul magic .... :-P:-):D
Si noul numar ... :) ... pls no coment despre numar ;):!: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning